BABALARININ İŞYERLERİNİ YAKTILAR

BABALARININ İŞYERLERİNİ YAKTILAR

Mersin'de 3 oğlunun kendisine ait işyerini ateşe vermesiyle ilgili konuşan baba Halil Coşkar, mirasını Diyanet Vakfı'na bağışladığı için böyle bir olayın yaşandığını...

ÇOCUKLARIM, MİRASIMI DİYANET VAKFI'NA BAĞIŞLADIĞIM İÇİN OLAY ÇIKARDI

Mersin'de 3 oğlunun kendisine ait işyerini ateşe vermesiyle ilgili konuşan baba Halil Coşkar, mirasını Diyanet Vakfı'na bağışladığı için böyle bir olayın yaşandığını söyledi.

ASKERLİK MASRAFLARINI VERDİM

Halil Coşkar, çocuklarının bugüne kadar hiçbir iş yapmadığını öne sürüp, kendisine destek vermediklerini söyledi. İş verdiğini, ancak çocuklarının bu işlerden kaçtığını iddia eden baba Coşkar, "Askerlik masraflarını verdim, askerlik yaptılar. Getirdim buraya daire aldım, evlendirdim. 3 çocuğum var. 2'si burada, diğeri ise Kastamonu Üniversitesi'nde okuyor. Ben vasiyetimi hazırladım; ölünce artık neyim kalırsa Diyanet Vakfı'na kalacak. Bugünkü olayın da nedeni 'Niye Diyanete bağışladın bize vermedin'den çıktı. Çocuklar babamın üzerine kayıtlı. Ben 13 yaşında evlendim. 18 yaşında zaten 2 çocuğum vardı. O yüzden üzerime alamadım. Benim halimi görüyorsunuz. Benim gibi işine baksalardı, bana yardımcı olsalardı, bir baba gözüyle baksalardı. Ben tek başıma çalışıyorum. Ben zaten vasiyetnamende yazmışım; ölünce mirasım Diyanet Vakfı'na kalacak. Belki yarın değiştiririm. O benim elimde. Ancak, şu anda fikrim değişmedi. Zaten 2 tane ofis, 4 katlı evim ve birde dükkanım var" dedi.

YOK BÖYLE BİR ŞEY

Çocuklarının eşinden ayrıldığı yönündeki iddialarını da yalanlayan Halil Coşkar, "Öyle bir şey yok. Nüfustan bakabilirsiniz. Böyle bir şey yok" diye konuştu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı