BABA VE 3 KIZININ FECİ ÖLÜMÜ

BABA VE 3 KIZININ FECİ ÖLÜMÜ

SİVAS'tan Erzincan'a galan otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu emniyet şeridinde bekleyen TIR'a arkadan çarparak altına girdi. Kazada, otomobil sürücüsü baba ve 3 kızı öldü.

Trafik kazası, Erzincan- Sivas karayolunun 47'nci kilometresinde, bugün saat 12.30 sıralarında meydana geldi. Sivas'tan Erzincan'a gelen Müslüm Güneş yönetimindeki 63 LU 454 plakalı otomobil, iddiaya göre aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu Erzincan'ın Refahiye ilçesi yakınlarında kontrolden çıktı. Otomobil, emniyet şeridinde duran İbrahim Karakurt'a ait 17 ZG 061 plakalı TIR'ın arkasındaki 17 ZG 034 plakalı çekiciye hızla arkadan çarptı ve altına girdi. 

Hurdaya dönen otomobilde bulunan Birecik nüfusuna kayıtlı Müslüm Güneş (59) ile kızları Zehra (18), Hadice Kübra Güneş (13) ve Hatice Nur Karadeniz (17) ezilerek öldü. Sağlık, itfaiye, Erzincan Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile Refahiye Yıldırım Arama Kurtarma ekiplerinin çabaları ile TIR'ın altından çıkarılan otomobilin üst kısmı kesildi ve cenazelere ulaşıldı. Cenazeler otopsi için Dr. Fahrettin Uğur Refahiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Kaynak:Haber Kaynağı