AZİZ YILDIRIM'DAN TARAFTARA MESAJ

AZİZ YILDIRIM'DAN TARAFTARA MESAJ

Kulübümüzün daha iyi bir pozisyona gelmesi için bizler şu an yaptığımızdan daha da fazla fedakarlıklar yapmamız gerekli ve bu daha iyi...

FENERBAHÇE Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, "Her Fenerbahçeli'nin kulübü sahiplenmesi gerekiyor. Kulübümüzün daha iyi bir pozisyona gelmesi için bizler şu an yaptığımızdan daha da fazla fedakarlıklar yapmamız gerekli ve bu daha iyi bir pozisyona gelebilmemiz için zaman geçmesi gereklidir" dedi.

'1 Milyon Üye' projesi kapsamında Trakya gezisine çıkan Aziz Yıldırım, Çorlu’da kulübün dernek açılışına katıldı. Derneğin yönetim kurulu tarafından karşılanan Başkan Yıldırım, Fenerbahçelilere '1 Milyon Üye' projesiyle ilgili olarak bilgiler verdi. Yıldırım, 8 yıldır bu proje üzerinde çalıştıklarını ifade ederken şunları söyledi:

"Herkesin kulübümüze üye olması ve kulübümüze sahip çıkılması gereklidir. Bizler şubeler olarak her yere Fenerbahçe evlerini kurmak istiyoruz. Bu proje üzerinde 8 yıldır çalışıyoruz. Bu ne benim şahsımla nede arkadaşlarımla ilgili bir olay değildir. Tamamen Fenerbahçe’nin bir olayıdır. Buna böyle bakmak gerekir. Yarın biz bırakacağız, bunu istesek de bırakacağız, istemesek de bırakacağız. Bizim de bir aile yaşantımız var. Bizlerin de bir ailesi var yapması gereken şeyler var. Artık yavaş yavaş o döneme geliyoruz"

"HERKES TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYMALI"

Fenerbahçe için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini dile getiren Aziz Yıldırım, şöyle devam etti:

"Muhalefette olan taraftarın da bizle beraber hareket eden insanların da artık bu kulübe sadık olması ve üye olması lazım. Gelecekte de her yerde insanların da yönetim de söz sahibi olacağı bir pozisyon hazırladık. İnşallah buralardan da yönetim ve diğer kurullarda alacak arkadaş çıkar. Bu projenin sonunda artık Fenerbahçe ekonomik anlamda da rahatlamış olur. Zengin başkanlara yöneticilere ihtiyaç yok. Şu anda da yok, gelecekte de yok. Bunun içinde sizlerden destek istiyoruz. Bunun için burada çalışmalara başlayacağız. Şubeler kuracağız. Burada bizler her yeri kulüp adına alacağız. Bunun içinde Sayın Belediye Başkanımız Ünal Baysan’dan bizlere yer göstermesini istiyoruz ve bizde kulüp olarak o arsayı alacağız. Satın almadığımız süreç içerisinde o alınan yerler Fenerbahçe’ye ait değilse ben hiçbir şey yapmam bundan sonra. Kolej arazisinde gördük 70 trilyon para ödeyeceğiz. Onun için her yeri Fenerbahçe kulübü adına alacağız. Şubeler bizim için çok önemli olacak. Hepimizi için iyi bir sistem olacak. Ben bugün varım yarın yokuz. Ama Fenerbahçe’nin ilelebet devam etmesi için bir atılım yapılması gerekiyordu.

Aziz Yıldırım, daha sonra 19 yaşındaki Gürkan Bebe’yi ilk üye olarak kaydetti.

Kaynak:Haber Kaynağı