AZİZ YILDIRIM'DAN FATİH TERİM'E ŞOK GÖNDERME

AZİZ YILDIRIM'DAN FATİH TERİM'E ŞOK GÖNDERME

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve beraberindeki Fenerbahçeli kafile sponsor firma Yandex'in için Ortaköy'de tanıtım gezisi yaptı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve beraberindeki Fenerbahçeli kafile sponsor firma Yandex'in için Ortaköy'de tanıtım gezisi yaptı.

FLAŞ AÇIKLAMALAR

Bu gezi sırasında Başkan Yıldırım flaş açıklamalara imza attı. Yıldırım, Fatih Terim'in Letonya maçı sonrasındaki hakemlere eleştiri getiren açıklamalarına değinerek TFF'ye göndermede bulundu: "Demek ki insanın canı yandığı zaman böyle açıklamalar yapabiliyormuş. Biz yaptığımız zaman hemen ceza alıyoruz." Yıldırım ayrıca Terim'in, Volkan Demirel hakkında yaptığı 'Milli Takım'a beni çağırma dedi' açıklamasına da değindi: O şartlarda yapılmış bir açıklama, Volkan göreve hazırdır.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Aziz Yıldırım'ın Ortaköy'deki sponsor tanıtım gezisi sırasında basın mensuplarına yaptığı açıklamalar şu şekilde;

"TERİM'İN HAKEMLERİ ELEŞTİREN AÇIKLAMALARINI YAYINLAYACAĞIZ"

Fatih hocanın milli maç sonunda hakemlerle ilgili şikayetleri vardı. Bir daha ben de hakemler konusunda şikayet etmeyeceğim. Direkt Fatih hocanın videosunu koyacağım. Demek ki insanın canı yanınca böyle açıklamalar yapabiliyormuş. Biz yapınca hemen ceza alıyoruz...

FATİH TERİM'İN VOLKAN DEMİREL AÇIKLAMALARI (TERİM'E VOLKAN YANITI İÇİN)

Ben Volkan'la bugün konuştum. Terim ve milli takım yetkililerine de sesleniyorum, Volkan'ın namına ben konuşuyorum. Küfür hadiselerinden sonra, o şartlar altında, psikolojik rahatsızlığından dolayı Volkan, Fatih Terim hocaya böyle bir ifade kullanmış. Ama bu şartlarda geçerli değildir. Böyle bir şey varsa Volkan göreve hazırdır. Çağrıldığı zamanda forma giymeye hazırdır.

"VAN PERSIE VE NANI İYİ FUTBOLCU DEĞİL!"

Van Persie ve Nani iyi futbolcu değil ama maalesef aldık getirdik!.. Ne diyebilirim ki şimdi ben... Bekleyin, zaman verin insanlara biraz. Biz Messi'yi getirsek bu yorumcular ona da bu yorumları yapacaklar. Koşmuyor, şut çekmiyor diyecekler. Biz bu yorumlara kulak tıkayacağız ve sezon sonunu bekleyeceğiz. Sezon sonunda şampiyon olmak olmak ve avrupada üst noktalara çıkmak istiyoruz.

"FENERBAHÇE IBRAHIMOVIC GİBİ İSİMLERİ TRANSFER EDEBİLİR"

Messi, Ronaldo derken bu kalitede oyuncuların gelebileceğini iddia ediyoruz. Bonservisi 300 milyon euro olan oyuncuyu alabilir misiniz? Alamazsınız ama o paranız varsa gidip talip olabilirseniz. Ama Ibrahimovic'in bonservisi 14 milyon euro; Fenerbahçe, Ibrahimovic gibi kaliteli oyuncuları her zaman transfer edebilir. Yani Messi ve Ronaldo'nun bir alt seviyesindeki yıldızları alabilimeliyiz. Bunu söylüyoruz.

MEHMET ALİ ŞAHİN'E ÜSTÜ KAPALI CEVAP

Ülkede huzur ve mutluluğu olması için herkesi görevi çağırıyoruz. Biz bir şeyi söylüyorsak bilinçli söylüyoruz. Bir şeyin tarafı ya da karşıtı değiliz.

Kaynak:Haber Kaynağı