Aziz Yildirim'dan Cardozo Aciklamasi!

Aziz Yildirim'dan Cardozo Aciklamasi!

Başkan Aziz Yıldırım, “Almak istiyorduk. Futbolcu da bizi istiyordu. Ama kulübü 15 milyon eurodan 1 kuruş aşağı inmiyor. Bu şartlarda vazgeçtik” dedi.

Akşam yazarı Alaattin Metin'in ulaştığı bilgiye göre; F.Bahçe, Benfica’ya “15 milyon euroda ısrar ediyorsunuz biz bu şartlarda Oscar Cardozo’dan vazgeçiyoruz” mesajı gönderdi. Portekizli yöneticilerin uzlaşmaz tutumu Paraguaylı golcünün transferini çıkmaza soktu.


SÜREKLİ BAHANE ÜRETTİLER

F. Bahçe yönetimi, Cardozo’yu almak için İdari Menajer Hasan Çetinkaya’yı Lizbon’a gönderdi. Benficalı yöneticiler, çeşitli bahanelerle 15 milyon eurodan bir kuruş aşağı inmedi. F.Bahçe Kulübü de bunun üzerine Portekiz Kulübü’ne haber göndererek, “Bu şartlarda anlaşamayız. Cardozo’dan vazgeçtik” diye rest çekti.


BIRAKIN FENER’E GİDEYİM

Cardozo F.Bahçe’ye gelmek istiyordu. Benfica yöneticileri ile görüşüp, “F.Bahçe’ye gitmek istiyorum” dedi. F.Bahçe, 11 milyon euroya kadar çıkmasına rağmen Portekizliler, uzlaşmamak için mazeretler ürettiler.


F.Bahçe ve Cardozo’nun tüm uzlaşma çabalarına karşın Benficalılar durmadan işi yokuşa sürdü. F.Bahçe elinden geleni yaptı. Başkan Aziz Yıldırım da “Almak istiyorduk. Futbolcu da bizi istiyordu. Ama kulübü 15 milyon eurodan 1 kuruş aşağı inmiyor. Biz de bu şartlarda Cardozo transferinden vazgeçtiğimizi Benfica kulübüne haber gönderdik” dedi.


F. BAHÇE’NİN ŞARTLARINA BAĞLI

Portekizliler, görüşmeler boyunca “F.Bahçe Cardozo’yu almaya mecbur. F.Bahçe’nin eli mahkum” diyerek istediği rakamdan aşağıya inmedi. Bunda Başkan Aziz Yıldırım’ın Topuk Yaylası’ndaki sözlerinin medya tarafından kamuoyuna “Perşembe günü Cardozo’yu getireceğim, FBTV’yi izleyin” şeklinde yanlış aktarılmasının da etkisi var. Benficalı yöneticiler, bu haberler üzerine “F.Bahçe nasıl olsa Cardozo’yu alacak. O halde neden fiyatında indirime gideyim ki” diye düşündü, transfer görüşmeleri tıkandı. Şu andaki tablo bu. Eğer yarın Benfica F.Bahçe’nin istediği şartları kabul ederse o zaman durum farklı olabilir.