AZİZ YILDIRIM'DAN BOMBA GİBİ AÇIKLAMALAR

AZİZ YILDIRIM'DAN BOMBA GİBİ AÇIKLAMALAR

2 kasım Pazar günü Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Beşiktaş derbisi öncesinde Fenerbahçe takımı, teknik heyet ve Yönetim ile birlikte yemekte buluştu.

Derbi öncesi Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde moral yemeği yiyen Fenerbahçe'de kaptan Emre ve Başkan Aziz Yıldırım FBTV'ye ses getirecek açıklamalar yaptılar.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, futbolcuları zorlu maç için motive ederken; "Ben teknik heyete ve sizlere inanıyorum. İlk yarıyı rakiplerimizden 7-8 puan önde bitiririz. Bütün futbolcularımızın alacaklarını ödüyoruz. Bu konuda diğer takımlardan farklıyız" sözlerini de sarfetti.
Yıldırım, ezeli rakiplerinin maddi olarak çok daha zor durumda olduklarını da ifade ederken, Galatasaray ve Beşiktaş için kısaca şunları söyledi: "Galatasaray'ın hiç bir gücü yok. Onları daha da kötü günler bekliyor. Beşiktaş'ın arkasında ise destek yok bu nedenle arkası boş"

Aziz Yıldırım, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın açıklamalarına da sert sözlerle yanıt verdi. Yıldırım, "Derbi maçtan önce hakemi etki altına almaya çalışıyorlar. Bu çok yanlış. Beşiktaş, Eskişehirspor maçında ofsayttan gol attı, sayıldı. Sonra tertemiz gol yedi, ofsayt diye sayılmadı Eskişehirspor'un golü. Daha sonra Balıkesirspor maçında stoperleri son adamken gole giden rakibi düşürdü, kırmızı kart görmedi. O sayede maçı kazandılar. Beşiktaş, önce çıksın bunları konuşsun. Efsane başkan Süleyman Seba'nın üzerinden prim yapmaya çalışıyorlar. Ben Seba'yla hep birlikteydim" şeklinde konuştu.

"FENERBAHÇE'NİN HAKKI YENİRSE, GEREKİRSE HAKEM ODASI BASARIM"

Gençlerbirliği maçının devre arasında soyunma odasına indiği ve hakemlere de baskı yaptığı iddia edilen Aziz Yıldırım, bu konuyu ise şu şekilde aydınlattı:
"Benim hakem odası bastığımı söylüyorlar. Ben, hakemi devre arasında koridorda gördüm. Rakip, Kadlec'in ayağına basmış, göz göre göre buna kart vermiyor. Ben de kendisine yanlış yaptığını söyledim. Hakem odası basmadım. Ama eğer Fenerbahçe'nin hakları yenirse basarım da. Bunu da herkes bilsin."

Sözlerini tekrar Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'a getiren ve "Hakemleri etkilemeye çalışmasın" diyen Aziz Yıldırım, Demba Ba transferinde yaşanan süreçten ise şöyle bahsetti: "Transfer döneminde Demba Ba için nabız yokladık, sonra Beşiktaş'ın transfer etmek istediğini öğrendik ve aradan çekilip onlara haber verdik. Süleyman Seba'yı iyi anlasınlar."

EMRE'NİN AÇIKLAMALARI...

Takım kaptanı Emre Belözoğlu ise derbi için şunları söyledi:
"Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynamak çok zor. Zemini çok kötü. Şimdi düzelmiş midir bilmiyorum. Beşiktaş bu zemine alışık olduğu için bizden daha avantajlılar. Sahada futbol ön plana çıksın, hak eden kazansın. İyi konsantre olursak, bu maçı kazanacağıma inanıyorum. Şu anda Türkiye Süper Ligi'nin en iyi futbolunu oynayan iki takımın maçı olacak. İnsanlar, -Bu maçı kazanan şampiyon olur- diyerek cahilce sözler söylüyor. Ne kaybeden ne de kazanan şampiyonluk yarışından kopar. Lig uzun bir maraton, galip gelen yoluna daha moralli bir şekilde devam eder."

Kaynak:Haber Kaynağı