Aziz Yıldırım'a Karşı Komplo Mu Kuruldu?

Aziz Yıldırım'a Karşı Komplo Mu Kuruldu?

Rasim Ozan Kütahyalı Sabah gazetesinde bugün yazdığı köşe yazısında, hizmet ile hükümet arasında ki kavgaya ışık tutmaya çalışırken adete itiraf gibi bir açıklamaya imza attı..

Yaşananları hikaye tadında anlatayım derken bir çuval inciri berbat ettiğinin farkında olmayan  Rasim Ozan Kütahyalı; haberini şükürler olsun ki harika bir ülkede yaşıyoruz, her şey güllük gülistanlık diye sonlandırırken Pollyanna'yı aratmadı.. İşte Türkiye'yi ayağa kaldıracak o köşe yazısı!






Resmen malumun itirafı olarak tarihe geçecek açıklamalarda bulunan Rasim Ozan Kütahyalı köşe yazısının devamında 
adeta dökülüyor..




İnanılmaz bir hikaye ve Türkiye'nin kısa tarihinde  Yaşananların medya ayağında ki figüranlarından Rasim Ozan Kütahyalı itirafları..Her ne kadar edebi dilden yoksun da olsa içerik itibari ile müthiş yazısı dolayısı ile kendisini kutluyoruz ve Kütahya'lı Polyanna arkadaşımıza, paralel  evrende ki mutlu yaşamında başarılar diliyoruz..

Tabi ki Rasim Ozan Kütahyalı'nın köşe yazısında ki hayal kahramanı  Aziz Başkan değil bir kasabanın Belediye Başkanı; hemen heyecanlanmayın:)) Sonuçta bu hikayenin edebi bir değeri yok ve telif hakkının Paralel Rasim'de olduğunu sanmıyoruz..

İstedik ki Sizler de bizim gibi, istediğiniz kişilerin isimlerini Rasim'in köşe yazısında ki 'Belediye Başkanı' ile değiştirerek , misal 'Genel Kurmay Başkanı' , kendi kısa hikayelerinizi oluşturun ve Ne Kaddar güzel bir Ülke Yav burası diye şükredin... Haydaaaa!



@cengiz_YILDIZ HaberArtıTürk

Kaynak:Haber Kaynağı