AZİZ YILDIRIM'A BALI ESİR'DE COŞKULU AĞIRLAMA

AZİZ YILDIRIM'A BALI ESİR'DE COŞKULU AĞIRLAMA

FENERBAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler, Balıkesirspor maçı öncesi kentte düzenlenen çeşitli etkinliklere katıldı

FENERBAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler, Balıkesirspor maçı öncesi kentte düzenlenen çeşitli etkinliklere katıldı.

FUTBOL OKULU ZİYARETİ

Başkan Yıldırım, Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Asbaşkanlardan Şekip Mosturoğlu ile Deniz Tolga Aytöre, Yönetim Kurulu Üyeleri Yalçın Haker, Serdar Erkan ve Metin Doğan'la Fenerbahçe Futbol Okulu'nu ziyaret etti. Çiçeklerle ve sevgi gösterileriyle karşılanan Yıldırım ve yöneticiler, minik Fenerbahçelilerle bol fotoğraf çektirip, sohbet etti. Futbol okulu yetkilisi Bülent Saliş antrenmanı da izleyen Yıldırım'a Yağcıbedir halısı ve iki güvercin hediye etti.

Fenerbahçe kongre üyesi de olan Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Değirmenboğazı Mevkii'nde hizmet veren 'Metropol Cafe ve Et Restoran'da Başkan Aziz Yıldırım ve Fenerbahçeli yöneticilerin onuruna yemek verdi. Yemeğe Fenerbahçeliler ile birlikte Balıkesirspor Başkanı Tuna Aktürk, Altıeylül İlçesi Kaymakamı Bayram Gale, İl Emniyet Müdürü Feridun Boz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Aslan ile İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Ömer Arık da kaldı.

 

AZİZ YILDIRIM'A BALIK ESİR'DE COŞKULU AĞIRLAMA

Kaynak:Haber Kaynağı