AYTUĞ ATICI'DAN HAYIRLI İŞLER

AYTUĞ ATICI'DAN HAYIRLI İŞLER

CHP Mersin Milletvekili Aytuğ ATICI Doğu Anadolu Bölgesinde Referandum için Toplantılar yapıyor

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, Referandum çalışması kapsamında Doğu Anadolu bölgeseinde Siirt ve Batman'daydı. Referandum çalışmalarına start veren Atıcı, Tek adam rejimine karşı olduklarını açıkladı. 

 

SANDIKLAR KORUNLAMLI

Siirt ve Batman'da Partililerle buluşan Atıcı, Evet oyu verenler de bizim vatandaşımız Hayır oyu verenler de dedi. Hayır oyu kullananların terörist ve bölücü gibi lanse edilmek istendiğine dikkat çeken Atıcı, oylar ne olursa olsun bizim namusumuzdur dedi.

Atıcı, " Türkiye'nin neresine gidersek, gidelim insanlarda maalesef şöyle bir anlayış var, 'biz oyumuzu vereceğiz ama bu bilgisayar sisteminde veya sayım yapılırken acaba oylarımız yer değiştirir mi, acaba bir takım sıkıntılar yaşatılır mı?' diye sık sık bu sorunlarla karşılaşıyoruz. Biz de vatandaşlarımıza diyoruz ki, Referandumda verilecek 'Evet' oylarını da namusuz gibi koruyacağız, biz 'Hayır' dediğimiz halde 'Hayır' oylarını da namusumuz gibi koruyacağız. Çünkü, devletimizi şu an yönetenlerin söylediği gibi, 'Hayır' oyu verenler, vatan haini, terörist, FETÖ'cü olmadığı gibi, 'Evet' oyu verenler de hiç bir şekilde suçlamaya maruz bırakılamayacak kadar onurlu insanlardır. Ülkemizin bütün vatandaşları ister 'Evet' versinler, ister 'Hayır' versinler Türkiye'nin geleceğini düşünerek, bu oylamayı yapacaklar. "diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından Milletvekili Atıcı gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

İlgili Haberler