AYSAL YİNE KIZDIRACAK

AYSAL YİNE KIZDIRACAK

İşte o sözler

Süper Kupa Finali’ne çıkmayacakları iddialarına Aysal son noktayı koydu: “Tamamen anlamsız bir spekülasyon. Basketbol final serisinin son maçına çıkmama nedenimiz başkaydı. O dönem amacımız yolsuzluk ve hilelere dur demekti”

YOLSUZLUK VE HİLEYE DUR DEMEK İSTEDİK

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, 25 Ağustos’ta Fenerbahçe’yle oynanacak Süper Kupa Finali’ne sayılı günler kala, çok konuşulacak sözler söyledi. Sarı-kırmızılıların patronu, Süper Kupa Finali’ne çıkmayacakları iddiası için, “Anlamsız spekülasyonlar” yorumu yaptı.

Aysal, Fenerbahçe ile oynadıkları olaylı basketbol final serisiyle ilgili hatırlatmalar da yaparken, ilk kez, “yolsuzluk ve hile” ifadelerini kullandı. Ünal Aysal’ın, her cümlesi tartışma yaratacak açıklamaları şöyle: “Süper Kupa Finali’nde tam kadro sahada olacağız. Cezam nedeniyle bir tek ben yerimi alamayacağım. Maça çıkmayacağımız iddiası ise gerçek dışı. Tamamen anlamsız spekülasyonlar.”

‘UMARIM DERS ALINMIŞTIR’

“Basketbol final serisinin son maçına mağlup oluruz ya da Ülker Arena’da dayak yeriz endişesi ile çıkmamış değiliz. O maça çıkmamamızın tek nedeni yolsuzluk ve hilelere dur demekti. Basit bir maçta bu mesajı veremezdik. Büyük bir karşılaşmada sesimizi duyurmak istedik. Maçın final olması, etkisini gösterdi. Alışılmadık ve sürpriz olan bu kararımızdan umarım herkes bir ders çıkartabilmiştir. Pahalı ancak güçlü bir mesajdı.”

‘FİNALİ KAZANACAK GÜÇTEYİZ’

“Süper Kupa Finali’nde centilmenliğin ön plana çıkmasını istiyorum. Kulüplerin isimlerinin büyüklüğüne yakışır bir final olsun. Her şey sahada kalsın. Takımımız böyle bir finali kazanacak güçte. Büyük bir kenetlenme hissediyorum. Tabii ki en büyük arzum sezona kupayla başlamak.”

Kaynak:Haber Kaynağı