AYSAL YİNE KENDİNİ YALANLADI

AYSAL YİNE KENDİNİ YALANLADI

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal yine kendiyle çelişen açıklamalar yaptı.

2 gün önce GSTv'ye açıklamalarda bulunarak dostluk mesajları veren Kulüp Başkanı Ünal Aysal, bu gün yine çark etti. 21 Ağustos Perşembe günü şunları söylemişti;

"Bazı kulüp yöneticilerinin sporda devam eden kötü davranışları G.Saray'ın tasvip etmediği şekilde devam ediyor. Bu davranışlara karşı tutumumuzu kulüp taraftarlarını karşı karşıya getirmeden yapmamız gerek. Kulüplerin bunu yöneticileri arasında iletişimle çözmesi gerek. Ben 3 yıldır aynı şeyleri tekrarlıyorum. Taraftarlar ve kulüpler dostluk mesajlarına devam etmelidir. Buna biz G.Saray için katkı yapmaya devam edeceğiz" 

Aysal burda taraftarlar ve kulüpler şeklinde bir ayrıma gitmiş ve kulüpten kastı ise esasen kulüp yönetimleridir. Yani kulüp yönetimlerinin birbirlerine dostluk mesajları vermeye devam etmesi gerektiğini vurgulamıştır.

Dün ise FBTv'de açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Yöneticisi Mahmut Uslu'ya, Aysal'ın bu sözleri hatırlatıldığında kısaca "Dostuz deyip dost olmamak daha yanlış. İnşallah yönetimleri değişir, yine eskisi gibi hem rakibimiz hem de dostumuz olur G.Saray Kulübü" demiştir.

Uslu'nun bu açıklamaları sonrası kendini heryerde Fenerbahçeli olarak tanıtan bir gazeteciye alelacele bu gün bir açıklama yaparak "Mahmut Uslu beni yine anlamamış. Benim dediğim açık. Ben diyorum ki 2 kulübün taraftarları dost olsun olay çıkmasın. 2 yönetim dost olsun demiyorum. Çünkü benim onlarla dost olma ihtimalim yok" dedi.

Ünal Aysal böylelikle 2 gün önce yaptığı "kulüpler dostluk mesajlarına devam etmelidir." cümlesini de yalanlamış oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı