AYSAL Galatasaray'ı Yakacak Demiştik DEDİĞİMİZ OLDU !

AYSAL Galatasaray'ı Yakacak Demiştik DEDİĞİMİZ OLDU !

3 TEMMUZ'UN RÖVANŞI
 
Fenerbahçeliler, şike soruşturması sırasında UEFA ve FIFA'yı faks yağmuruna tutan Galatasaraylılar'a tarihi bir kontra yapıyor! Cim Bom'un sermaye artırımının usulsüz olduğu ileri sürülerek, Sermaye Piyasası Kurulu dilekçe bombardımanına tutuluyor. Konu ile ilgili ilk haberleri yazarımız Hanoğlu Hakan Haber Artı Türk'te yapmıştı.. TIKLAYINIZ
 
3 Temmuz’da patlayan şike soruşturması, Türk sporunda bomba etkisi yaparken, ilerleyen safhalarda UEFA ve FIFA, Türkiye’den faks yağmuruna tutulmuştu. 
 
Bu fakslarda Fenerbahçe’nin şike yaptığı iddia edilip, bu konuda gazetelerde çıkan haberler, polis fezlekesi ve savcılık iddianamesinden alıntılar yapılıyor, Sarı-Lacivertli ekibin cezalandırılması isteniyordu. Fenerbahçeliler, UEFA ve FIFA’ya gönderilen bu faksların çoğunun Fransızca yazılmasından yola çıkarak, bunun Galatasaraylılar ve Trabzonsporlular tarafından yapıldığını savunuyor, UEFA’nın verdiği cezada bu faksların etkili olduğunu savunuyordu. Sarı-Kırmızılı taraftarların gönderdiğini ileri sürdükleri bu fakslara çok bozulan Fenerbahçeliler, Galatasaray Kulübü, 2. kez sermaye artırımı yapmak için SPK’ya başvurunca rövanş için harekete geçti. 
 
BİN ADET DİLEKÇE GÖNDERİLDİ
 
Öncelikle Borsa konusunda uzman olan taraftarlar, yapılmak istenen artırımın SPK kanunlarına uygun olup olmadığını araştırmaya başladı. Ardından usulsüzlük iddiasıyla SPK’yı dilekçe yağmuruna tuttu. Bu gelişme sonrası SPK, sermaye artırımına izin vermedi. Galatasaray bir süre önce 3. kez başvururken, Fenerbahçeliler yine boş durmadı. Sarı-Lacivertliler, hazırlanan örnek dilekçeleri imzalayarak SPK’ya başvurmaya başladı. Şu ana dek binin üzerinde dilekçenin gönderildiği, bunun hız kesmeden sürdürüleceği belirlendi.