AYLİN NAZLIAKA: SOKAĞIMIZDA DEĞİŞİK İNSANLAR DOLAŞIYOR

AYLİN NAZLIAKA: SOKAĞIMIZDA DEĞİŞİK İNSANLAR DOLAŞIYOR

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, evinin sokağında tuhaf, değişik insanların dolaştığını iddia etti.

Nazlıaka, "Daha önce hiç görmediğim insanlar dolaşıyor. Bunların her biri aslında Gökçek'in beni hedef göstermesiyle ilgili. Elbetteki eylem yapmak en doğal haktır. Ama şiddet içermeyen bu eylemler ancak ve ancak kamusal alanlarda yapılır. Bir kişinin özel alanında yapılmaz. Benim mahremiyetime yönelik olarak yapılmış olan bu hareketi kınıyorum. Ailemin de benim de can güvenliğimin olmadığını beyan etmek istiyorum.”dedi.


CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, TBMM’de basın toplantısı düzenleyerek Ankara’nın şebeke suyuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile su tartışması yaşadıklarını aktaran Nazlıaka, bayramın ikinci günü evinin önünde eylem yapıldığını, mahremiyetime yönelik yapılmış bu hareketi kınadığı söyledi.

Ankara Büyükşehir belediye Başkanı Melih Gökçek'in kendi televizyon kanalında "Nazlıaka'nın ev adresini almak isteyenler benim özel kalemime bağlanıp adresi alabilirler" dediğini öne süren Nazlıaka, bunun ardından bayramın ikinci günü evinin önünde tuhaf bir eylem gerçekleştiğini iddia etti.

Evinin sokağında tuhaf, değişik insanların dolaştığını öne süren Nazlıaka, "Daha önce hiç görmediğim insanlar dolaşıyor. Bunların her biri aslında Gökçek'in beni hedef göstermesiyle ilgili. Elbetteki eylem yapmak en doğal haktır. Ama şiddet içermeyen bu eylemler ancak ve ancak kamusal alanlarda yapılır. Bir kişinin özel alanında yapılmaz. Benim mahremiyetime yönelik olarak yapılmış olan bu hareketi kınıyorum. Ailemin de benim de can güvenliğimin olmadığını beyan etmek istiyorum. Bunların her birinin yapılma nedeni susturmak, sindirmek, konuşmamızı ve Ankara'nın su sorunlarını dile getirmemizi engellemek." dedi.


Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Sincan ilçesi’ne bağlı Akçaören Mahallesi'nin içme suyu sorunlarıyla ilgili alınan kararı okuyan Nazlıaka, kararda suda arsenik oranını yüksek olduğunun yer aldığını söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı