Aykut Kocaman kararını verdi

Aykut Kocaman kararını verdi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın görevine devam edeceği öğrenildi.

Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, yaptığı açıklamada, "Aykut Kocaman ile devam ediyoruz" dedi.

YÖNETİM KURULUNU TOPLATISI SONA ERDİ 

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, cumartesi gecesi sabaha kadar yapılan görüşmelerin ardından ikna olmuş ve dün başkan Aziz Yıldırım ile transfer zirvesi için sözleşmişler ve kulüpte buluşmuşlardı. Kocaman, hazırladığı transfer listesini Yıldırım'a sunmuş, takımın hangi bölgelerinde nasıl futbolculara ihtiyacı olduğunu anlatmıştı. Kocaman ile Yıldırım'ın transfer zirvesi 1.5 saat sürdü. Alınacak ve takımdan gönderilecek futbolcular konusunda atılması gereken adımlar konuşuldu, yol haritası belirlendi. Aykut Hoca, sezonun ikinci devresi öncesi yapılması gereken diğer işler konusunda da Başkan Yıldırım ile görüş alışverişinde bulundu. 1.5 saat içinde Fenerbahçe'yi lig, Avrupa ve kupada zirveye taşıyacak adımlar konusunda tüm detaylar gözden geçirildi. 

Başkan Aziz Yıldırım, bugün ise yönetim kurulunu topladı. Aykut Hoca ile yaptığı görüşmenin detaylarını çalışma arkadaşlarıyla paylaştı. Fenerbahçe Yönetimi, transfer listesindeki isimleri masaya yatırdı. Bütçe durumuna bakıldı. Aziz Yıldırım tüm yöneticilerin onayını alarak transfer konusunda düğmeye bastı.

PEKİ KİMLER LİSTEDE? 

Bu transfer listesinde ise Real Madrid'ten Kaka, Wolfsburg'dan Diego ve Marsilya'dan Valbuena var. Bu 3 oyuncudan birini kadrosuna katmaya çalışacak olan Sarı-lacivertliler, forvet için ise Newcastle'dan Demba Ba'yı ilk sıraya aldı. Sow'a yardımcı olacak bir isim üzerinde duran yönetim, yine Senegalli olan Demba Ba için zemin arıyor. Öte yandan Real Madrid'te mutlu olmayan Higuain de tecrübesi ve farklı bir golcü kimliği ile düşünülen bir isim. Ne Semih, ne de Bienvenu sezon başından bu yana Sow'a iyi bir yedek dahi olamazken, forvet için diğer aday tanıdık bir isim olan Nobre. Stoper arayışı içinde de olan Fenerbahçe, bu bölgeye yerli bir isim düşünmezken, eldeki Bekir, Yobo, Serdar ve Egemen dörtlüsünden daha çok çalışmaları ve daha gayretli olmaları istenecek. Aykut Kocaman çok gerek duyarsa Portekizli Rolando de için girişimler başlayacak. 

"ASGARİ ÜÇ TANE OYUNCU TRANSFER EDİLECEK" 

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Vekili Abdullah Kiğılı, Aykut Kocaman'ın devam kararı aldığını açıkladı. 
FB TV'ye konuşan Kiğılı şunları söyledi; 
"Aykut Kocaman ile devam ediyoruz. Salı günü Kocaman'la yapılan toplantı transfer toplantısıydı. Asgari üç tane oyuncu transfer edilecek. Teknik kadro cuma akşamına kadar raporunu verecek ve pazartesi günüyle birlikte bu transferleri yapacağız. Amacımız yeni aldığımız futbolcuları kampa yetiştirmek. Kocaman büyük ihtimalle kampta bir basın toplantısı yapacak..."