AYKUT ERDOĞDU'DAN FLAŞ YOLSUZLUK AÇIKLAMASI

AYKUT ERDOĞDU'DAN FLAŞ YOLSUZLUK AÇIKLAMASI

Yolsuzluklar videolar ile duyurulacak işte o videolu açıklama

CHP Yolsuzlukları Araştırma Birimi Başkanı Aykut Erdoğdu, medyanın yolsuzluk haberine uyguladığı sansürü, hazırladığı kısa videolarla aşacak.

DESTEK BEKLİYOR

Bu amaçla hazırlanan ilk video tanıtımında, yolsuzluklarını açıkladıkları kişi ve kurumların kendilerini susturmak ve yıldırmak için her yola başvurduğunu belirten Erdoğdu, hakkında toplam 3 milyon TL’lik tazminat davası açıldığını kaydetti. Erdoğdu, “Ama siz hiç merak etmeyin. Bu baskıların beni ve arkadaşlarımı yıldırması mümkün değil. Bizim asıl derdimiz sizin adınıza ve sizin için yaptığımız mücadeleyi size duyuramamak. Merkez medya, ortaya çıkardığımız yolsuzluk ve suistimallere hemen hemen hiç yer vermiyor” diye konuştu.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIRSA

Bu durum karşısında ortaya çıkardıkları yolsuzluklarla ilgili kısa videolar çekip sosyal medyadan duyurmaya karar verdiklerini anlatan Erdoğdu, böylece kendilerine uygulanan sansürü biraz olsun aşmaya çalışacaklarını ifade ederek, vatandaşlardan bu videoları sosyal medyada paylaşarak mücadelelerine destek olmaya çağırdı.

VİDEOLAR İLE DUYURACAKLAR

“Eğer bu ülkede yolsuzlukları ortadan kaldırabilirsek, karanlık geleceğimizi aydınlığı dönüştürebiliriz. Eğer el ele verirsek memleketimizi soyanlara karşı güçlü bir mücadele cephesi oluşturabiliriz” diyen Erdoğdu’nun verdiği bilgiye göre, her sektörde oluşan yolsuzluklara ilişkin kısa videolar hazırlanacak ve bunlar sosyal medyada paylaşılacak. Böylece merkez medyada yer verilmeyen yolsuzluklara ilişkin bilgi, belge ve açıklamaların halka ulaşması sağlanacak.

Aykut Erdoğdu’nun yolsuzlukları anlatacakları videolara ilişkin hazırladığı ilk video tanıtımını şu linkten izleyebilirsiniz:

Kaynak:Haber Kaynağı