Aydın'da uzman çavuş eşinin intiharında flaş gelişme

Aydın'da uzman çavuş eşinin intiharında flaş gelişme

Aydın'da daha 24 yaşında evli ve bir çocuk annesi Elif Meral uzman çavuş olan eşinin silahı ile çocuğunun gözleri önünde intihar etmişti.

Aydın'da uzman çavuş eşinin silahı ile çocuğunun gözleri önünde intihar eden 24 yaşındaki Elif Meral tedavi gördüğü hastanede kurtarılamadı.

EVLİ VE BİR ÇOCUK ANNESİ

Olay, Efeler Mahallesi’nde saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Evli ve bir çocuk annesi Elif Meral, Didim Akköy Jandarma Karakolu'nda uzman çavuş olan eşi A. Meral’in tabancasını 2 buçuk yaşındaki kızının gözleri önünde henüz belirlenemeyen bir nedenle başına dayayıp ateşledi. 

KOMŞULAR SİLAH SESİNİ DUYDU

Silah sesini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polisin evin kapısını açmasından sonra kanlar içerisinde bulunan Elif Meral, 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Didim Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

EVE BİR AY ÖNCE TAŞINMIŞLAR

Buradaki ilk müdahalenin ardından Aydın Devlet Hastanesi'ne sevk edilen genç kadın, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ailenin daha önce Akköy Mahallesi’nde oturduğu, 1 ay önce Efeler Mahallesi’ne taşındıkları öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor

İlgili Haberler