Aydın'da ormanda dehşet ; Kadın cesedi bulundu

Aydın'da ormanda dehşet ; Kadın cesedi bulundu

Aydın'ın didim ilçesinde yoldan geçen bir araçtan tuvalet ihtiyacı için inip ormana girenler yanmış bir kadın cesedi bularak jandarmaya haber verdiler

Aydın’ın Didim ilçesinde tali yolda ağaçlar arasında yanmış bir kadın cesedi bulundu.

TUVALET İHTİYACI İÇİN DURDULAR CESET GÖRDÜLER

Edinilen bilgiye göre Didim’de tali yolda otomobiliyle ilerleyen T.T. ve M.Ç, tuvalet ihtiyaçlarını gidermek için arabadan inerek makiliklerin arasına girdi. Makiliklere girdikleri anda yanmış bir ceset ile karşılaşan T.T. durumu polise bildirdi. 

ÇIPLAK HALDE

Olay yerine gelen ekipler, çalılıklar arasında vücudunun büyük bir kısmı yanmış çıplak halde bir kadın cesediyle karşılaştı. Cesedin üzerinde herhangi bir kimlik bulunamazken, olay yerinde yapılan incelemenin ardından ceset otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
  
TAMAMEN YANMIŞ

İlk incelemede 4-5 gün önce yandığı belirlenen ve tamamen yanmış olması nedeniyle yaşı bile tespit edilemeyen kadının cesedi olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. 
  
KAYIP BAŞVURULARI İNCELENİYOR

Polis ekipleri, cesedin kimliğinin belirlenmesi amacıyla son dönemde ilçede yapılan kayıp başvurularını incelemeye aldı. Öte yandan cesedin bulunduğu bölgedeki mobesse kameraları da takibe alındı. 

İlgili Haberler