AYAKKABI KUTULU 17 ARALIK EYLEMİ

AYAKKABI KUTULU 17 ARALIK EYLEMİ

Sık sık 'Hırsız var' diye bağıran grup, basın açıklamasının ardından dağıldı.

MUĞLA'nın Milas İlçesi'nde Birleşik Haziran Hareketi üyeleri, 17 Aralık operasyonunun yıl dönümünde ayakkabı kutularıyla eylem yaptı. Sık sık 'Hırsız var' diye bağıran grup, basın açıklamasının ardından dağıldı.

Birleşik Haziran Hareketi Milas Forumu üyeleri, bugün saat 12.30 sıralarında Atapark'ta bir araya geldi. Boş ayakkabı kutuları taşıyan grup, sık sık 'Hırsız var' diye bağırdı. 'Bu daha başlangıç mücadeleye devam' sloganları da atan grup adına açıklama yapan forum üyesi Nihat Erdoğan, "Bugün ayakkabı kutuları, para sayma makineleriyle bankaların içerisinin nasıl boşaltıldığını, halkın vergilerinin nasıl iç edildiğini göstermek istedik" dedi.

Türkiye'nin her yerinde 'Birleşik Haziran Hareketi' adı altında yeni bir hareket geliştiğini söyleyen Erdoğan, "Gezi'den feyz alan Gezi'nin bir şekilde devamı niteliğinde olan bir hareket. Bu bir sendika, parti değil bu bir sivil hareket. Herkesin katılıp, içinde yer alabileceği bir hareket.

Türkiye'de Birleşik Haziran Hareketi diye bir sivil örgütlenme gündemde. Tüm il ve ilçelerde kuruluyor. Biz geçtiğimiz günlerde Milas'ta da bir meclis toplantısı yaptık. Bu ayın 22'sinde Aşkıdil Akarsa Salonu'nda ikinci meclis toplantımızı yapacağız. Hepinizin katılımını bekliyoruz" diye konuştu.

Basın açıklamasının ardından grup sessizce dağıldı.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı