Avukata Linç Girişimi

Avukata Linç Girişimi

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde taklit ürünleri tespit etmeye çalışan dünyaca ünlü 4 büyük firmanın avukatı 25 yaşındaki İlkay Deniz Duydal, yaklaşık 300 çarşı esnafının tepkisiyle karşılaştı.

 
Burberry, Lacoste, Abercrombie ve Louis Vuitton markalarının avukatı İstanbul Barosu'na kayıtlı İlkay Deniz Duydal, bugün saat 16.00 sıralarında sahte ürün tespiti için Alanya'nın turistik işyerlerinin yer aldığı Müftüler Caddesi'ne polis eşliğinde baskın düzenledi. Daha önceden müşteri gibi davranarak alışveriş yapan ve sahte ürün satışı yapıldığını söylediği işyerine giren İlkay Deniz Duydal, işyeri sahibinin tepkisiyle karşılaştı. Avukatla işyeri sahibi arasında başlayan tartışma, çarşı esnafını da harekete geçirdi. Yaklaşık 300 çarşı esnafı işyeri önünde toplanarak avukat Duydal'a tepki gösterdi.
 
POLİS KAÇIRDI
 
Bunun üzerine polis olay yerine takviye ekip çağırdı. Polisin 'Dağılın' uyarısına rağmen kalabalık dağılmayınca Çevik Kuvvet tarafından işyeri önüne koridor oluşturuldu.

ÖFKELİ ESNAFTAN AVUKATA SÖZLÜ TACİZ
Bazı işyeri sahipleri ise esnafı sakinleştirerek, polise linç girişimi olmayacağı yönünde söz verdi. Avukat İlkay Deniz Duydal daha sonra güvenlik önlemlerinin ardından öfkeli esnafın arasından çıkarılarak Atatürk Caddesi'nde bekleyen Çevik Kuvvet minibüsüne bindirildi. Müftüler Caddesi'nden koşarak çıkarılan İlkay Deniz Duydal, öfkeli esnafın sözlü tepkisine maruz kaldı. Caddedeki çok sayıdaki turist ise olayı endişeyle izleyerek fotoğraf ve kameralarla görüntüledi.