Avni Aker'de Olay

Avni Aker'de Olay

Avni Aker'de olay!
17.02.2013 21:05
 
Fener, Fırtına'yı dağıttı
 
 
Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe Trabzonspor'u Bamba(KK), Baroni ve Gökhan Gönül'ün attığı gollerle 3-0 mağlup etti
 
 
Trabzonspor, 'yeniden doğuş' maçı olarak baktığı Fenerbahçe karşılaşmasında şok bir yenilgi aldı.
 
 
 
Maça hızlı başlayan bordo-mavililer, Bamba'nın kendi kalesine attığı golle yenik duruma düştü. Fenerbahçe'yi sezonun en rahat galibiyetlerinden birine ulaştıran diğer goller ise Baroni ve Gökhan Gönül'den geldi. 
 
AVNİ AKER'DE İSTİFA SESLERİ 
 
Karşılaşmanın ilk yarısında kale arkasından bir grup taraftar Başkan Sadri Şener'i istifaya davet etti. Başkan Şener, ikinci yarıda tribündeki yerine gelmedi. Fenerbahçe'nin 3. golünden sonra stadyumda yine "Sadri Şener istifa" ve "Yönetim istifa" sesleri yükseldi. Futbolculara da tepki gösteren taraftarlar "Formayı çıkarın öyle oynayın" tezahüratı yaptı. Karşılaşmanın sonunda Sadri Şener'i istifaya çağıran taraftarlara bazı grupların tepki göstermesi üzerine kısa süreli gerginlikler yaşandı. 
 
DEVRE ARASI FUTBOLCULAR KAVGA ETTİ 
 
Hakemin ilk yarıyı bitiren düdüğünün ardından Trabzonsporlu yedek oyunculardan Mustafa ile Cristian Baroni arasında çıkan tartışmaya diğer oyuncular da katıldı. Emre, Egemen, Semih ve Volkan da tartışmaya dahil olurken, Trabzonspor yedek kalecisi Tolga Zengin Fenerbahçeli futbolculara soyunma odasına girmedikleri için tepki gösterdi. Hakem Bülent Yıldırım da tünelin önünde polislerin güvenlik önlemi almasının ardından sahayı terk etti. 
 
61. DAKİKA KUTLAMASI YAPILMADI
 
Trabzonspor'un Avni Aker Stadyumu'nda oynadığı maçlarda gelenek haline gelen 61. dakika kutlaması Fenerbahçe maçında takım 3-0 yenik durumda olduğu için gerçekleştirilmedi.
 
JANKO'YA TEPKİ 
 
Karşılaşmanın 72. dakikasında yerini Emre'ye bırakan Marc Janko'ya tribünler büyük tepki gösterdi. 
 
GİRAY CEZALI 
 
Trabzonspor'da maçın 73. dakikasında Semih'e yaptığı faul sonrası sarı kart gören Giray cezalı duruma düştü. Giray Mersin İY deplasmanında forma giyemeyecek.