ATİLLA TAŞ'TAN TWITTER'DE REZA ZARRAB MESAJI

ATİLLA TAŞ'TAN TWITTER'DE REZA ZARRAB MESAJI

Reza Zarrab'ın 17 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet operasyonu ile önce hapse atılıp sonra aklanmasının ardından Amerika'da tutuklanmasına tepkiler yükselerek sürüyor.

Erdinç YAPAN

 

Reza Zarrab’ın Amerika’da tutuklanmasının ardından tüm Türkiye’nin gözü kulağı Savcı Bharara’nın yürüttüğü soruşturmaya çevrildi.Erdinç Yapan imzası ile Sözcü'de yer alan haberde. Atilla taş'ın konuya ilşkin dikkat çeken mesajının ayrıntıları şöyle veriliyor.  “O değil de, birileri çok fena tutuşmuş, şimdiden yer yapıyorlar" sözleri öne çıkarılıyor.

2 TÜRK DAHA

Geride bıraktığımız gün savcının soruşturmasında iki de Türk’ün adının geçtiğine dair haberler çıkması üzerine, yaptıkları hükümet yanlısı yayınlarla dikkat çeken gazeteler, neredeyse birbirinin aynı başlıklarla çıkarak Savcı Bharara’yı karalamaya yönelik haberler yaptı.

ŞİMDİDEN YER YAPIYORLAR

Son derece ciddi suçlamaların da bulunduğu o haberler Atilla Taş’ın da dikkatinden kaçmamış. Muhalif kimliği ve sivri diliyle öne çıkan Atilla Taş, gazetelerdeki başlıkları bir araya getirerek, “O değil de, birileri çok fena tutuşmuş, şimdiden yer yapıyorlar!” yorumunda bulunmuş.

BELA OKUDULAR

atilla-tas-ic.jpg

Atilla Taş ayrıca olay ilk patlak verdiğinde Reza Zarrab’ı tanımadıklarını ilan edenler hakkında da şu paylaşımı yapmış: “İktidar ve çevresi,tam bi suçlu psikozuyla hareket ediyor. Reza’yı,önce tanımadılar, Sonra bela okudular, şimdi sahip çıkmaya başladılar!”

 “O değil de, birileri çok fena tutuşmuş, şimdiden yer yapıyorlar!

 

Kaynak:Haber Kaynağı