ATİLLA TAŞ'IN REZA ZARRAB MESAJI TWITTER'İ SALLADI

ATİLLA TAŞ'IN REZA ZARRAB MESAJI TWITTER'İ SALLADI

Reza Zarrab'ın ABD'de tutuklanması ve her gün yeni bir belgenin ortaya çıkması siyaset kulislerinde olduğu kadar sosyal medyada da büyük yankılara neden oluyor.

Ünlü sanatçı Atilla Taş, Rıza Sarraf soruşturmasındaki yeni gelişmelerle ilgili bir tweet attı. Sosyal medyanın gündeminden düşmek bilmeyen Reza Zarrab olayı Atilla Taş'ın bu tweeti ile sallandı. Cumhuriyet'in haberine göre, türkiye'de daha önce duyulmayan ancak ABD'de hapiste olan reza Zarrab'ın savcısının yayınladığı belgeler arasında bulunan Emine Erdoğan'ın derneğine 7 milyon dolarlık bağış büyük yankı yarattı.İşte o ayrıntılar

HAYIRSEVER İNSAN İMAJI YARATMAK

Savcı Preet Bharara, Sarraf'ın avukatının “hayırsever insan” imajını güçlendirmek için sunduğu bağış makbuzlarını inceledi, Sarraf'ın Emine Erdoğan'ın kurucusu olduğu TOGEM-DER adlı derneğe yaptığı 7 milyon dolardan fazla bağışı “Zarrab ile Türkiye'deki yetkililer arasındaki ilişkinin delili” olarak dosyaya dahil etti.

SAVCI BAHRARA'YI DA GÖREVDEN ALIN DİYE YAZINCA

Siyasi gündeme yönelik attığı dikkat çeken tweetlerle tanınan Atilla Taş’ın konuyla ilgili attığı o tweet: “Bizde yargılanamayan bakanlar, savcı Preet Bharara’nın dosyasında, alsanıza görevden, atsanıza Silivri’ye, yiyo mu?” deyince twitter'de kullanıcıların başlıca konusu haline geldi. Yüzlerce kez RT edildi,favorilere alındı.

iŞTE O MESAJ

[Haber görseli]

 

Kaynak:Haber Kaynağı