ATATÜRK HAVALİMANI'NI LAĞIM SUYU BASTI

ATATÜRK HAVALİMANI'NI LAĞIM SUYU BASTI

Her gün milyonlarca kişinin ziyaret ettiği Atatürk Havalimanı'nda lağım suyu taştı. Ortalığı bir anda kötü bir koku alırken, görevliler olayı kontrol altına almakta zorlandı.

Olay sabah saatlerinde, metro ile Atatürk  Havalimanı arasında yolcuların ulaşımlarını sağladığı koridorda bulunan tuvaletlerde yaşandı. Metro katında bulunan tuvaletlerde meydana gelen tıkanma nedeniyle lağım suyu taştı. Tuvaletler kullanılamaz hale gelirken, lağım suyu tuvalet dışına taşarak yakında bulunan asansör önünde gölet oluşturdu.

Geçiş güzergâhında biriken pis su, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Metrodan gelen vatandaşlar asansör önündeki birikmiş lağım suyu nedeniyle asansörü kullanamadı. Havalimanından gelip metroya ulaşmaya çalışan vatandaşlar da atık su ile karşılaşınca ulaşımda zorlandı. Vatandaşlar en az suyun olduğu yerlerden atlayarak geçerken temizlik görevlileri de bir an önce atık suyu temizlemeye çalıştı.
Önce bir görevli çekçek ile lağım suyunu temizlemeye çalıştı. Temizlik görevlisi yetersiz kalınca arkadaşlarından yardım istedi. İkinci bir temizlik görevlisi çekçek ile suyu silmeye çalıştı fakat başarılı olamadı. Çağrılan kompresör temizlik aracı gelerek atık suyu ancak temizleyebildi. Mağdur olan yolcular ise derin bir nefes alarak yollarına devam etti. (cihan)