ATATÜRK HAVA LİMANINI SU BASTI

ATATÜRK HAVA LİMANINI SU BASTI

AKP'li Ankara Belediyesinin metrolarını sürekli basan sular, Marmaray'da ki sızıntı, Dere yataklarına yapılan TOKİ evlerine basan sel, yeni yapılan bölünmüş yolları alıp götüren dalgalrın ardından bir su baskını skandalı daha yaşandı

AKP iktidarının bası suyla sürekli derde giriyor. AKP'li Ankara Belediyesinin metrolarını sürekli basan sular, Marmaray'da ki sızıntı, Dere yataklarına yapılan TOKİ evlerine basan sel, yeni yapılan bölünmüş yolları alıp götüren dalgalrın ardından bir su baskını skandalı daha yaşandı. Bu sefer su basılması sırası her gün yüzbinlerce yabancının gelip geçtiği Atatürk Hava Limanı Dış hatlar terminaline geldi.

YOLCULAR NEYE UĞRADIKLARINI ŞAŞIRDILAR

Dış Hatlar Terminali Gidiş Katı Arındırılmış Salonu akşam saatlerinde bir anda su baskınına uğradı.
Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Gidiş Katı Arındırılmış Salonu, akşam saatlerinde bir anda su baskınına uğradı. Yolcuların şaşkın bakışları arasında bir anda yerler suyla dolarken, havalimanı temizlik ekipleri ve çalışanları ellerinde süpürgeler ve suyu emen makinelerle suları tahliye etmek için çaba gösterdi. Adeta ordu gibi bir müdahele ile terminali basan suları temizlemeye çalışan görevlileri izleyen yabancılar, dünyanın hiç bir yerinde göremeyecekleri bu rezaletin şaşkınlığını yaşadılar.

53423_159_17112014180622_3.jpg

BORULAR DELİNMİŞ

Su baskınının nedeninin, yapılan bir tadilat sırasında yangın söndürme sistemi borularının delinerek patlaması olduğu anlaşıldı.  Tüm projelerini alel acele ihaleler ile projesiz ya da yetersiz firmalara yaptırmanın ağır sonucu skandaldan bu sefer sadece vatndaşlar değil yabancı yolcularda nasibini aldılar. Bu arada bazı yolcuların da çalışmaları ve biriken suları görüntülediği görüldü.

MÜDÜRDE ARACA BİNİP TEMİZLİK YAPTI

53423_159_17112014180622_5.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı