Atatürk Çıkartması Yapıştırdı Tekmelendi

Atatürk Çıkartması Yapıştırdı Tekmelendi

BURAK'IN ENGELLİ ARACINI 'ATATÜRK' ÇIKARTMASI VAR DİYE TEKMELEDİLER
 
Cem ULUCAN

AYDIN'ın İncirliova İlçesi'nde, arkadaşı ile dolaşmaya çıkan bedensel engelli 17 yaşındaki Burak Erdinç'in engelli arabası iddiaya göre önünde Atatürk çıkartması bulunan akülü arabası 6 kişiylik grup tarafından tekmelendi. Gözaltına alınan 6 şüpheli hakkında işlem başlatıldı.

SEN MİSİN ATATÜRK ÇIKARTMASI YAPIŞTIRAN
 
Olay, İncirliova İlçesi'ndeki belediyeye ait Havuzlu Park'ta dün saat 20.30 sıralarında meydana geldi. İncirliova İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Yıldırım Erdinç'in doğuştan bedensel engelli oğlu Burak Erdinç, arkadaşını da yanına alarak üç tekerlekli akülü arabası ile parka geldi. İddiaya göre, engelli arabasının önündeki Atatürk çıkartmasını gören M.Y., Ç.K. ve M.S. gençleri durdurup aracı tekmelemeye başladı. Yaşları 16 ile 19 arasında değişen üç saldırganın arkadaşları T.K., O.K. ve E.Ş.G. de Erdinç ve arkadaşını tartaklamaya kalkışınca çevredekiler müdahale etti. 
 
İhbar üzerine gelen polis ekibi, Burak Erdinç'in engelli aracını tekmeleyen 6 kişiyi gözaltına aldı. Güneydoğulu ailelerin çocukları olduğu belirtilen şüpheliler hakkında işlem başlatıldı.