ATAŞEHİR'DE LÜKS REZİDANSTA SİLAHLI SALDIRI

ATAŞEHİR'DE LÜKS REZİDANSTA SİLAHLI SALDIRI

ATAŞEHİR’de bir rezidansta meydana gelen silahlı saldırıda 1’ ağır 3 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, saldırganlardan 2’si yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, Ataşehir Barbaros Mahallesi’nde bir rezidansta saat 16.15’te meydana geldi. İddiaya göre, otomobille binanın girişine gelen saldırganlar rezidansta bulunan bir daireye çıktı. Kısa bir süre sonra daireden silah sesleri yükseldi. Saldırıda 1’i ağır 3 kişi yaralanırken, şüpheliler olay sonrası kaçmaya başladı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

3 yaralı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Nusret Özdemir’in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, Ali ve Ramazan Özdemir’in ise hayatı tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
     
2 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Öte yandan kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri kaçan şüphelilerden G.A. ve M.Ö.’yü yakaladı. Üstlerinde silah bulunan 2 kişi Ataşehir Asayiş Büro Amirliği’ne götürüldü. Çevredeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye alan ekipler, kaçan diğer saldırganları yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı.

Polis saldırganlara ait olduğu belirtilen ve içinde silah bulunan otomobilde inceleme yaptı. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı