ATALAY'DAN TEHDİT GİBİ OPERASYON AÇIKLAMASI!

ATALAY'DAN TEHDİT GİBİ OPERASYON AÇIKLAMASI!

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay Kırıkkale’de konuştu.

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, emniyetteki ‘paralel yapı’ operasyonlarıyla ilgili olarak, “Bu operasyonlar devam ediyor, edecek de, etmesi de lazım. Bizim hükümet olarak da o konuda tabii, kararlılığımız var” dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimine 4 gün kala Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Kırıkkale’ye bağlı ilçelere yaptığı ziyaretleri bugün de sürdürerek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi. Atalay, Balışeyh İlçesi Belediye Başkanı Ali Dedeoğlu’nu makamında ziyaret ederek burada bulunan vatandaşlar ve muhtarlarla sohbet etti. Atalay, burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

KILIÇDAROĞLU’NA YANIT VERDİ

Basın mensupları, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başbakan Erdoğan'a “Erdoğan bu desteği niye istiyor? Dünya kadar parası var. Sıfırlayamadığı dolarları var, milletin anasını belleyen işadamları var. Milletin anasını belleyenlerin adayı demek lazım” sözleri hatırlatılarak, Başbakan Yardımcı Beşir Atalay’ın bu konudaki görüşleri soruldu. Atalay, bunun üzerine şunları söyledi:

“Ben onların açıklamasını duymadım. Sizin söylediğiniz kadarı ile söyleyeyim; Başbakanımızın milletin adamı olduğunu herkes bilir. O konuda kimsenin tereddüdü yok. Biz biliyorsunuz, millete güvenen, milletin oyunu en önemli gören bir partiyiz. Başbakanımız da milletimizin tam bir sevgisine sahip: Allah ona fazlası ile vermiş. Dolayısıyla kıskanmasına gerek yok. Keşke siyaset yapan herkes Başbakanımız kadar milletin adamı olsa, biz millet ile siyaset yapıyoruz. Bir Allah’ın yardımı, sonra milletin desteği, bu bizim sloganımızdır. İnsanı sev ki, yani esas olarak insanı yücelt ki, devlet yücelsin ilkemizdir. Dolayısıyla insan odaklı, millet odaklı bir siyaset yapıyoruz. Kurulduğumuz günden beri böyle, bizim liderimiz genel başkanımız da bunların sembolüdür. Doğrusu her vesile ile bunu söyler. Yani o billboardlardaki o ifade de çok yerinde olmuş. Ben onu çok beğendim doğrusu.”

PARELEL YAPI OPERASYONLARI DEVAM EDECEK

 

Atalay, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun emniyetteki "paralel yapı" operasyonu ile ilgili kullandığı, "Paralel devlet varsa bir numaralı sorumlusu ülkeyi yöneten kişidir" ifadelerine ilişkin, “Genel Başkanın söylediği ne manada bilmiyorum ama paralel yapının nasıl geliştiğini falan herkes biliyor” dedi.

Paralel yapıyla ilgili bugün yine bir operasyonun olduğunu hatırlatan Atalay, bunun birinci operasyonun devamı gibi olduğunu vurguladı.

Atalay, yine paralel yapının gündeme geldiğini belirterek, bu operasyonların devam ettiğini ve edeceğini dile getirdi. Bu operasyonların etmesi gerektiğini savunan Atalay, “Hükümet olarak da bizim o konuda karalılığımız var. Onu da ifade etmiş olayım” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı