ATALAY FİLİZ BAŞKA BİRİNİ ÖLDÜRDÜ MÜ? İŞTE YANITI

ATALAY FİLİZ BAŞKA BİRİNİ ÖLDÜRDÜ MÜ? İŞTE YANITI

Seri katil olduğu iddiası ile aranan Atalay Filiz hakkında son dakika gelişmeleri devam ediyor. Son olarak Filiz'e herkesin merak ettiği soru soruldu: Başka birini öldürdün mü?

Sözcü'de yer alan habere göre, Atalay Filiz bugün İzmir'in Menderes İlçesi'nde Gümüldür – İzmir dolmuşunda bir yolcunun kendisini tanıyıp polise ihbar etmesi sonucu yakalandı. Atalay Filiz’in üzerinden 4 adet sahte kimlik, 3 adet sahte ehliyet, bir Fransız vatandaşının vatandaşlık belgesi, 2 adet avcı, komando bıçağı, biber gazı, 10 bin TL’nin üzerinde Türk parası, 3500 euro ve kredi kartları çıktı. Emniyet Müdürü Uzundurukan “Yunan adalarını hiç düşünmemiş. Çok zeki, görünüş itibariyle pişmanlık görüntüsü görmedim” dedi. Seri katil Atalay Filiz, ilk ifadesinde cinayetlerle ilgili avukatının konuşacağını ve kayıp sevgilisi hakkında bilgisinin olmadığını söyledi. Filiz’in İzmir’de saklandığı süre boyunca hayatta kalabilmek için kurbağa ve böcek yediği öğrenildi.

‘BAŞKA KİMSEYİ ÖLDÜRDÜN MÜ’ DİYE SORULDU
Yakalanan Atalay Filiz, ifadesini avukat temin edildiğinde vereceğini söyledi. Filiz'in kendisine yöneltilen “Bu üç kişiden başka kimseyi öldürdün mü?” sorusuna “Hayır” yanıtı verdiği, kayıp olan başka insanlarla bir ilgisinin olmadığını belirttiği öğrenildi. Atalay Filiz, üzerinden çıkan paraları daha önce günde 16-17 saat boyunca, birkaç işte çalışarak kendisinin kazandığını söyledi.

YAKALANDIĞINI BELEDİYE BAŞKANI DUYURDU
Menderes Belediye Başkanı Ak Partili Bülent Soylu, 3 kişinin katili olarak aranan Atalay Filiz’in, Menderes’e bağlı eski belde Gümüldür’den bindiği Gümüldür – İzmir dolmuşunda bir yolcunun kendisini tanıyıp polise ihbar etmesi sonucu, olayı fark edip değiştirdiği dolmuşta yakalandığını söyledi.

Tuzla’da 27 Mayıs günü tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı’yı, 2013 yılında da Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan’ın TÜBİTAK’ta çalışan oğlu Göktuğ Demirarslan ile Rus sevgilisi Elena Radchikova’yı Ankara’da öldürdüğü iddiasıyla aranan Atalay Filiz’in, İzmir’e kaçtığı saptandı.

Geçen 29 Mayıs’ta İzmir’e gelen Filiz’in, Buca’da bir kafeteryada 4 saat kaldığı, ardından bir üniversite öğrencisinin evinde 30 ve 31 Mayıs geceleri kaldığı ortaya çıktı. Görüntülerin televizyonlarda yayınlanmasından sonra durumu fark eden kafeterya sahibi ile üniversite öğrencisinin verdiği bilgiler doğrultusunda, polisin araştırmalarına da yön verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı