ASTSUBAY'A SİLAHLI SALDIRI

ASTSUBAY'A SİLAHLI SALDIRI

Çevredekilerin yardımına koştuğu Astsubay Üstçavuş Nazım Altun, çağrılan 112 Acil Servis ambulansı ile Horasan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

ERZURUM'un Horasan İlçesinde Astsubay Üstçavuş Nazım Altun, birliğine giderken PKK'lı teröristlerin silahlı saldırısına uğradı. Saldırganlara karşılık veren Üstçavuş Altun, yaralandı ve hastanede tedaviye alındı.

OTOMOBİLİ ARIZA YAPINCA

Olay, bugün sabah saatlerinde ilçenin Üçyol Mevkisi TEDAŞ Kavşağı'nda meydana geldi. Sabah görevli olduğu 9'uncu Kolordu Komutanlığı 34'üncü Mühimmat Bölüğü'ne gitmek için yola çıkan Astsubay Üstçavuş Nazım Altun'un otomobili arıza yaptı. Aracından inen Astsubay Üstçavuş Nazım Altun'a, bir otomobilden ateş açıldı. Silahını çekerek saldırganlara karşılık veren Astsubay Üstçavuş Nazım Altun, sağ böbreğine isabet eden bir kurşunla yaralandı. Çevredekilerin yardımına koştuğu Astsubay Üstçavuş Nazım Altun, çağrılan 112 Acil Servis ambulansı ile Horasan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

3 AYLIK KIZI VAR

Evli 3 aylık bir kızı olan Astsubay Üstçavuş Nazım Altun, buradaki ilk müdahalenin ardından ambulans helikopterle Erzurum'a sevk edildi. Yaralı astsubay Mareşal Fevzi Çakmak Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Astsubay Üstçavuş Nazım Altun'a saldırıda bulunan PKK'lı teröristlerin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı