ASTSUBAY VE EŞİ KAZADA CAN VERDİ

ASTSUBAY VE EŞİ KAZADA CAN VERDİ

Manisa’da bir Tır’ın karşı şeride geçerek 3 otomobile çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında astsubay olduğu öğrenilen bir kişi ve eşi hayatını kaybetti, 4 kişi ise yaralandı.

Kaza, saat 11.30 sıralarında Manisa'nın Saruhanlı ilçesine bağlı Hacırahmanlı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Akhisar istikametinden Manisa istikametine seyir halindeki Engin D.'nin kullandığı 06 AU 8415 plakalı Tır, Saruhanlı'nın Hacırahmanlı Mahallesi kavşağı İzmir İstanbul otoyolu üzerinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı karşı şeride geçti. Karşı şeride geçen Tır önce Selim Yarman'ın kullandığı 48 KU 429 plakalı araca ardından da Akif Güney yönetimindeki 34 EU 0886 plakalı araca çarptıktan sonra Engin Güven yönetimindeki 78 AG 092 plakalı aracı altına aldı. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda 112 Acil Servis ve İtfaiye ekibi sevk edildi.

Tır'ın karşı şeride geçmesiyle birlikte altına aldığı Astsubay Engin Güven yönetimindeki 78 AG 092 plakalı araçtaki Astsubay Engin Güven (39) ve eşi Süreyya Güven (36) olay yerinde feci şekilde can verdi. Araçta bulunan çiftin çocuklar Ela Güven (6) ve Arda Güven (2) ise yaralandı.

Öte yandan, Tır'ın çarptığı 48 KU 429 plakalı araç sürücüsü Selim Yarman ve 34 EU 0886 plakalı araç sürücüsü Akif Güney çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı