ASTROLOGUNUZDAN 2014 FALI

 TEĞET  BURCU

Bir süredir Jüpiter’in etkisinde bulunan Teğet’ler, kumpaslarla dolu bir döneme giriyorlar. İyiden iyiye aşınan türban, içki ve benzeri objeler yerine ayakkabı kutularını kullanmaya başlayarak yeni ufuklara yelken açabilirler. Gemicikleri ve villaları çoğaltma, jeepleri değiştirme gibi güzellikleri bir süre erteleyecekler. Bulundukları konumu korumanın gayreti içinde olacakları bir döneme, merhaba deyip; mahalle baskısını fırsata dönüştürme arayışını sürdürecekler.    

HİZMET BURCU

Venüs’ün etkisinden yeni çıkan hizmet’ler, emek harcamadan malı götürdükleri verimli bir dönemi geride bıraktılar. Yeni yılda krizi fırsata dönüştürmek için altına girdikleri şemsiye kapanabilir. Kariyerlerinde yeni ufuklar yakalamak için yeni şemsiye arayışları yararlı olabilir. Hizmetler, mülkiyet hırslarındaki artışa koşut olarak daha çok risk alacaklar. 

KILIÇ BURCU
Bu yıl Satürn’ün etkisinde bulunan kılıçların yılı olacak. Teğetlerin yaptığı yanlışlıklar sayesinde iktidara gelme konusunda hiç almak istemedikleri kadar risk almış olabilirler. Görüntülerini tamamen değiştirmiş olmalarının sonuçlarını kendileri de merak ediyorlar. Yerel seçimlerden başarıyla çıktıkları taktirde, aynı hataları yinelememek için genel seçimlere kadar önlerinde yeterince zaman var. Yeni yılda yeni medyatik ilişkiler aile bağlarını güçlendirecek, Pensilvanya’dan gelecek sese kulak vererek kendilerini daha karizmatik, daha güçlü hissedecekler.

FIRSAT BURCU

Görünürde Uranüs’ün çekimini değiştirecek bir işaret bulunmadığı için fırsatlar, kağnı gölgesinde yürümeye devam edecekler. Teğetlerle sürdüregeldikleri kazan kazan ilişkisini kılıçlarla da sürdürmemeleri için bir neden yok. Fırsatlar, vatan, ulus, bayrak, ordu gibi kavramlarımızla güreş tutabilmek için yeni ortak bulma arayışlarını sürdürecekler. Yeni yılda ortamları hareketlenecek, sofraları bereketlenecek.

FOSKURT BURCU

Olaylar bir süredir Zühre’nin etkisinde kalan foskurtların kontrolü dışında. Bu nedenle kondüsyonları eksilmiş olabilir. To be or not to be durumlarında önemli sorumluluklar üstlenerek sergiledikleri özveri, kadim partnerleri teğetler tarafından takdir edilmiyor. Yeni yılda İmralı’ya sopa göstererek karizma yapmayı deneyecekler.

KOYUN BURCU

2014’te de her türlü kriz ötekileri pas geçerken, Mars’ın etkisinde bulunan koyunları vuracak. Birçoğu işlerini kaybetme gerçeğiyle yüzleşmek zorunda kalacaklar. Yeni yılda da Godot gelmiyor. Yıl sonuna doğru ramazan çadırları etrafında görülecek olan koyunlardan şanslı olanlar, seçimlerden önce dağıtılacak kömür ve erzaktan yararlanabilecekler. Kredi işine bulaşanlarla işsizliğe alışamayanlar arasında kafayı yeme ve intihar olayları yaşanacak. Sonuçta 2014’te de koyunlar için bir güzellik yok. “Olmazsa da koy ... rahvan gitsin, 2015 var, 16 var, olmazsa 2017 var...”, diyerek rahatlamalarını öneriyoruz. 

Önceki ve Sonraki Yazılar