ASKERİ KONVOYA TUZAK; 1 ASKER ŞEHİT 1 ASKER YARALI

ASKERİ KONVOYA TUZAK; 1 ASKER ŞEHİT 1 ASKER YARALI

Eli kanlı terör örgütü her gün bir diğerinin aynısı yöntemlerle bombalı tuzak yöntemleri ile saldırılarını sürdürüyor.

ŞIRNAK'ın Beytüşşebap İlçesi'nde PKK'lı teröristler yola yerleştirdikleri bombayı askeri konvoyun geçişi sırasında uzaktan kumanda ile patlattı.Yöntem yine aynıydı, uzaktan kumandalı bomba.

OLAN YOKSUL HALK ÇOCUKLARININ HAYATINA OLUYOR

Durumun en acı yanı ise her gün gelen şehit haberlerini artık vatandaşların kanıksamış olmaları. Medya ise şehit haberlerini küçük manşetlerle ya da Tv lerde sıradan bir habermiş gibi veriyorlar. Olan yaşamını 7 Haziran seçimlerinin ardından yeniden başlatılmış, nedeni anlaşılamayan kanlı bir oyunun kurbanı olan yoksul halk çocuğu asker ve polislere oluyor. Siyasiler kendilerini kaptırdıkları 1 Kasım seçim propogandaları yüzünden şehitler ile ilgilenmiyor bile.

1 ASKER ŞEHİT 1 ASKER YARALI

Saldırıda 1 asker kaldırıldığı hastanede şehit oldu 1 asker de yaralandı.

DAHA ÖNCEDE AYNI YÖNTEMLE TUZAK KURMUŞLARDI

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'ne 30 kilometre mesafede bulunan Habur 2 Köprüsü Mevkii'nde teröristler yola tuzakladıkları bombayı askeri konvoyun geçişi sırasında uzaktan kumanda ile patlattı. Saldırıda ilk bilgilere göre 2 asker yaralandı. Şırnak Asker Hastanesi'ne kaldırılan yaralı askerlerden 1'i burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Yaralı askerin tedavisi sürerken saldırının ardından bölgede teröristleri etkisiz hale getirmek için hava destekli operasyon başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı