ASKERİ KONVOYA ATEŞ AÇILDI ÇATIŞMA ÇIKTI

ASKERİ KONVOYA ATEŞ AÇILDI ÇATIŞMA ÇIKTI

Olayın bildirildiği Siirt 3'üncü Tugay Komutanlığı'ndan ise anında Atak helikopterleri kalkarak olayın olduğu bölgeye gitti

SİİRT'in Eruh İlçesine bağlı Okçular Jandarma Komando Taburu'na bağlı askeri konvoya bir grup PKK'lı terörist tarafından taciz ateşi açıldı. Komandoların da karşılık vermesiyle kısa süreli bir çatışma olurken, olay yerine taarruz helikopterleri sevkedildi.

ÖLÜ YA DA YARALI BİLGİSİ VERİLMEDİ

Eruh İlçesine bağlı Okçular Jandarma Komando Taburu'undan öğlen saatlerine doğru çıkarak Siirt 3'üncü Tugay Komutanlığı'na gelmekte olan askeri konvoya yol güzergahı üzerindeki bir grup PKK'lı tarafından taciz ateşi açıldı. Konvoydaki jandarma komandolar da PKK'lıların bulunduğu yöne doğru ateş açarak karşılık verdi. Kısa süreli çatışmadan sonra PKK'lılar dağlık alana doğru kaçarken, komandolar ise çevrede önlem aldı.

ATAK HELİKOPTERLERİ İLE MÜDAHALE EDİLDİ

Olayın bildirildiği Siirt 3'üncü Tugay Komutanlığı'ndan ise anında Atak helikopterleri kalkarak olayın olduğu bölgeye gitti. Atak helikopterlerinin ilk aşamada teröristlerin kaçabileceği yerlerde keşif uçuşu yaptığı, ancak henüz bombalama yapmadığı bildirildi. Olayda ölen ve yaralananın olup olmadığı konusunda ise açıklama yapılmadı.

Kaynak:Haber Kaynağı