ASANSÖR KAZASINDAKİ KARDEŞ DRAMI

ASANSÖR KAZASINDAKİ KARDEŞ DRAMI

Her şey kardeşi içinmiş...

İSTANBUL Mecidiyeköy'de yıkılan Ali Sami Yen Stadı'nın yerine yapılan rezidans inşaatında meydana gelen kazada 32'inci kattan zemine çakılan yük asansöründe yaşamını yitiren 10 işçiden biri olan Sivaslı 23 yaşındaki Menderes Meşe'nin kardeşinin düğününü yapmak için rezisdansda işe girdiği öğrenildi.

Dün saat 19.45 sıralarında Mecidiyeköy'de yıkılan Ali Sami Yen Stadı'nın yerine yapılan rezidans inşaatında meydana gelen kazada 32'inci kattan zemine çakılan yük asansöründe yaşamını yitiren Menderes Meşe'nin Sivas'ın Gemerek İlçesi Sızır Beldesine bağlı Eşikli köyünde büyük üzüntü var. Menderes Meşe'nin kardeşi Rasim Meşe'nin düğününü yapmak için 9 ay önce İstanbul'a giderek rezisdans inşaatında elektirikçi olarak işe girdiği ve 24 Ağustos'ta köye gelerek kardeşinin düğünü yaptığı öğrenildi. Abisi ile dün en son kaza olmadan önce telefonda görüştüğünü belirten kardeşi Rasim Meşe, "Abimin öldüğünü bu gün öğlen öğrendim. 2 hafta önce benim düğünüm vardı ona geldi. Düğünden bir gün sonra tekrar İstanbul'a gönderdim" dedi.

Küçükken geçirdiği bir rahatsızlıktan dolayı sol gözünden özürlü olan baba Hatem Meşe ise, "Sızır beldesine tıraş olmak için gitmiştim. Olaydan muhtarın haberi varmış. Beni alarak köye getirdi. Bana oğlumun öldüğünü söylemedi. Evin önüne gelince öğrendim. Sürekli inşaatlarda çalışırdı. Kardeşinin düğününü yaptı. Ondan bir hafta sonra da İstanbul'a gitti" dedi.

Köy muhtarı Seyfi Ünlü ise, "Ben akşam üzeri İnkışla’daydım. Onun firmasında çalışan bir arkadaşı aradı. Durumu anlattı. Ben sabaha kadar söylemedim. Sabah köyde bulunanlarla yardımcı olun söyleyelim dedim. Cenaze sabaha karşı köye gelecek yarın sabah defnedilecek" dedi.

Olayı duyarak Eşikli köyüne gelen Menderes Meşe'nin yakınlarının gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Menderes Meşe'nin annesi Emine Meşe'nin ise 18 Ocak günü vefat etiği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı