ARSA SAHİBİ-MÜTEAHHİT KAVGASI KANLI BİTTİ; 1ÖLÜ

ARSA SAHİBİ-MÜTEAHHİT KAVGASI KANLI BİTTİ; 1ÖLÜ

Daha önce 4-5 defa daha böyle olay yaşamışlardı. Vurdu adamı, öldü diyorlar. Kalbine 3 defa ateş etmiş. Bir tanesini de kafasına sıkmış.

ÜSKÜDAR'da, müteahhit ile ev sahibinin alacak-verecek kavgası cinayetle sonuçlandı. İddiaya göre, ev sahibi Hasan Bostanoğlu, müteahhit Hasan Camcı'yı silahla kalbinden vurarak öldürdü.

ARSASINI KAT KARŞILIĞI VERMİŞ

Olay, saat 16.00 sıralarında Kısıklı Nazlı Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, Hasan Bostanoğlu, müteahhit Hasan Camcı'ya bir süre önce kat karşığında evini verdi. Daha sonraki süreçte aralarında anlaşmazlıklar çıkan ev sahibi ile müteahhit bugün yine tartışmaya başladılar.

3 KURŞUNLA ÖLDÜRDÜ

Yaşanan tartışma kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada, ev sahibi Hasan Bostanoğlu, müteahhit Hasan Camcı'ya silahla 3 el ateş etti. Hasan Camcı, vücuduna isabet eden kurşunlarla yere yığıldı. Silah seslerini duyan vatandaşlar sağlık ekibine ve polise haber verdi. 112 Acil Ekibi Hasan Camcı'ya kalp masajı yaparak hayata döndürmeye çalıştı. Ancak Hasan Camcı yaşamını yitirdi. Yaşanan olayda 1 kişi de başından hafif şekilde yaralandı. Zanlı ise olaydan sonra kaçtı.

DAHA ÖNCE DE 4-5 KEZ KAVGA ETMİŞLERDİ

Polis cinayetle ilgili araştırma başlattı. Bir görgü tanığı, “Daha önce 4-5 defa daha böyle olay yaşamışlardı. Vurdu adamı, öldü diyorlar. Kalbine 3 defa ateş etmiş. Bir tanesini de kafasına sıkmış. şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı