ARINÇ'IN AÇIKLAYACAĞI MELİH GÖKÇEK'İN 100 YOLSUZLUĞU

ARINÇ'IN AÇIKLAYACAĞI MELİH GÖKÇEK'İN 100 YOLSUZLUĞU

Arınç'ın 100 madde olarak açıklayacağım dediği yolsuzluk iddiları bu güne kadar ortaya atılanları kapsıyorsa, Kanal A'nın şimdiki sahipleri ile yıllar önce yaptığı "Doğal Gaz Sayaçları" vurgunu olayı iddiası ile başlayacağı ileri sürülüyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile ilgili sert açıklamalar yapan Bülent Arınç'ın 'yolsuzluk' suçlamaları yeni bir soru işaretini de beraberinde getirdi.

20 YILDIR "MEYVELİ AĞAÇ TAŞLANIR" DİYE SAVUŞTURUYORDU

Gökçek'in 20 yıldır muhalefet tarafından onlarca konu başlığı altında ortaya attığı yolsuzluk,rüşvet,ifaleye fesat,yalancılık,arsızlık ve görevi kötüye kullanma iddilarını "Meyveli ağaç taşlanır "salvoları ile savuşturduğu biliniyordu. Ama kendi partisinin Başbakan Yardımcısı, Hükümet Sözcüsü  Bülent Arınç tarafından "yolsuzluk" iddiaları,"  açıkça söylendi.

CEMAATİN KUCAĞINA OTURDU

Arınç, Gökçek'in hakkındaki şaibeler ve kişilik yapısı nedeniyle adaylığına hep karşı çıktığını ancak, partisi karar aldığı için desteklemek zorunda kaldığını söyledi. Cumhuriyet Gazetesinde de yer alan habere göre; Gökçek'in cemaatin kucağına oturduğunu belirten Arınç, "Ankara'yı bu yapıya parsel parsel sattı" dedi. Arınç, 7 Haziran seçimleri nedeniyle şimdi susacağını ancak 8 Haziran'da Gökçek hakkındaki iddiaları 100 madde ile açıklayacağını söyledi. Arınç'ın 100 madde olarak açıklayacağım dediği yolsuzluk iddiları bu güne kadar ortaya atılanları kapsıyorsa, Kanal A'nın şimdiki sahipleri ile yıllar önce yaptığı "Doğal Gaz Sayaçları" vurgunu olayı iddiası ile başlayacağı ileri sürülüyor.

İKİ KRİTİK SORU DİLLERDE

Şimdi Ankara kulislerinde konuşulan konu şu:  Arınç'ın bildiği halde söylemediği iddialar nelerdir? Bu yolsuzluk iddialarını bildiği halde saklamak suç değil mi?

Ve asıl yanıtı beklenen soru: Yargı, hükümet yetkilisi Arınç tarafından dile getirilen bu vahim iddiaları soruşturmak için harekete geçecek mi? Siyasi kulisler bu ayrıntılara kafa yorarken, Erdoğan'ın %40'nın izlediği medya kuruluşlarında bu ayrıntıların hiç biri yer almadı. Ne TV'ler ne de gazeteler bu bomba gelişmeyi dillendirmedi. Ama sosyal medya anında havaya girerek işin eğlencesini yine oratay dökmekten geri kalmadı.

AHMET HAKAN'IN GÜLDÜRÜRKEN DÜŞÜNDÜREN TWEETİ

Öte yandan, Başbakan Yardımcısı ve Hükümet sözcüsü Bülent Arınç Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı hakkında yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düşerken Ahmet Hakan durumdan ilk espiriyi üreten ünlü oldu. 

AHMET HAKAN'IN RT'Sİ ARDINDAN TWITTER COŞTU

Arınç'ın konuşmasının bir bölümünde Ahmet Hakan ile Melih Gökçek karşılaştırması da dikkat çekerken, Ahmet Hakan konu ile ilgili bir tweet attı bir takipçisinin gönderdiği karikatürü de RT etti. Ahmet Hakan'ın durumdan çıkardığı bu ilk espirinin ardınadan Twitter'in ünlüleri coşmaya başladı

6-021.jpg

1-119.jpg

5-029.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı