Arda'dan Berkay cephesine büyük tazminat hamlesi

Arda'dan Berkay cephesine büyük tazminat hamlesi

Arda Turan'ın gece kulübünde şarkıcı Berkay'ın eşini taciz etme iddiaları ile başlayan skandallar zincirinde karşılıklı hukuk savaşları başlatıldı.

Berkay’ın avukatı Ayşegül Mermer, dün Çağlayan’daki adliyeye giderek soruşturmayı yürüten savcılığa dilekçe vermişti.

TUTUKLANMASI İSTENMİŞTİ

Dilekçede ‘genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması’, ‘sözlü taciz’, ‘silahla tehdit’ ve ‘ruhsatsız silah taşıma ve bulundurma’ suçlarından Turan’ın tutuklanması talep edildi.

ARDA TURAN'DAN HAMLE

Öte yandan Arda Turan’ın, kendisini “taciz”le suçlayan Berkay-Özlem Şahin çiftine çok ciddi bir tazminat davası açmaya hazırlandığı iddia edildi.

OLAY GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYIN

5375.jpg

NE OLMUŞTU

Arda Turan ile 9 Ekim gecesi Emirgan’daki Gizli Kalsın adlı kulüpte kavgaya karıştığı ve kafa darbesiyle burnunu kırdığı Berkay arasında sular durulmuyor. Ünlü futbolcu, kendisini tacizle suçlayan Berkay ile eşi Özlem Şahin’e tazminat davası açmaya hazırlanıyor.

GÖRÜLMEMİŞ TAZMİNAT

“2. Sayfa” programının haberine göre Arda Turan, yakınlarına konuyla ilgili şunları söyledi: “Bana attıkları taciz iftirası nedeniyle Berkay ve eşine Türkiye Cumhuriyeti hukuk tarihinde görülmemiş büyüklükte bir tazminat davası açacağım. Hiçbir masraftan kaçınmayacağım. Gerçekler ortaya çıkacak. Bu davadan asla vazgeçmem.”

BURAK YILMAZ İFADESİ ÖNEMLİ

Olay gecesi Arda Turan’ın yanında olan Trabzonsporlu Burak Yılmaz’ın ifadesi de ortaya çıktı. Yılmaz, Berkay’ın korumalarına “Silahımı getirin” talimatı verdiğini iddia etti ve ekledi: “Arda o gece sürekli yanımdaydı. Taciz olsa ben kesinlikle görürdüm.”

İlgili Haberler