Arda Turan'ın Bilal Meşe saldırısında flaş gelişme

Arda Turan'ın Bilal Meşe saldırısında flaş gelişme

Türk Milli takımını Makedonya'dan İtalya'ya götüren uçakta Gazeteci Bilal meşeye saldırarak ağır hakaretler eden şımarık futbolcu Arda Turan hakkında Fatih terim karar verdi.


Milli Takım kaptanı Arda Turan, gazeteci Bilal Meşe'ye saldırısının ardından Milli Takım kampından gönderildi. Başta sosyal medyadan olmak üzere tüm Türkiye'den büyük tepki gören salrganlık sonrası Fatih terim ve ekibi uçaktan hiç bir şey olmamış gibi inmişlerdi. Gelen tepkiler üzerine Fatih terim geçte olsa gerekeni yaptı yorumları yapılıyor.

KAMPTAN GÖNDERİLDİ

Hürriyet'te yer alan habere göre, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, A Milli Takım uçağında gazeteciye saldıran Arda Turan’ı Milli Takım kampından gönderdi.

SOSYAL MEDYA AYAĞA KALKTI

Öte yandan Milli Takım kaptanı Arda Turan'ın gazeteci Bilal Meşe'ye saldırması sosyal medyada da gündemi oluşturdu. Twitter'da Arda'ya binlerce kullanıcı tepki yağdırdı.

A Milli Futbol Takımı’nı Makedonya’dan İtalya’ya taşıyan uçakta gazeteci Bilal Meşe’ye fiziki saldırıda bulunan ve ağıza alınmayacak küfürlerle hakaret eden Barcelona forması giyen futbolcu Arda Turan’a sosyal medyada da tepki geldi. Arda’nın olayların üzerine bir de Instagram hesabından sıcağı sıcağına yaptığı açıklama tartışmalara yol açtı. 

 

İlgili Haberler