ARDA TURAN'DAN FLAŞ AÇIKLAMA

ARDA TURAN'DAN FLAŞ AÇIKLAMA

Son Avrupa şampiyonu karşısındaki 3-0’lık yenilgi sırasında ıslık ve “Arda dışarı” tezahüratlarıyla tepki gören Turan'dan "tek kelime" kullanmadan yanıt.

Arda Turan'dan fotoğraflı cevap... İspanya maçında ıslıklanan ve "Arda dışarı" tezahüratlarına maruz kalan milli yıldız, Instagram'dan paylaşım yaptı. Sözcüden Semih kalkan'ın haberine göre, EURO 2016’da gösterdiği performansla sert eleştirilerin hedefi olan Arda Turan, İspanya maçı sırasında beklenmedik tepkiyle karşılaştı.

RIDVAN DİLMEN BAKIN NEYİ ELEŞTİRDİ

Ünlü yorumcu, Rıdvan Dilmen, EURO 2016'da mücadele eden Milli Takım'ın grubun ikinci maçında İspanya ile oynadığı mücadeleyi değerlendirdi. Canlı yayına telefonla bağlanan tecrübeli futbol adamı, maçta çok tartışılan Arda Turan'ın taraftarlar tarafından yuhalanmasını sert bir dille eleştirdi.

ARDA DIŞARI

Hırvatistan ve İspanya karşılaşmalarında etkisiz oyunuyla göze çarpan yıldız, son Avrupa şampiyonu karşısındaki 3-0’lık yenilgi sırasında ıslık ve “Arda dışarı” tezahüratlarıyla tepki gördü.

İNSTAGRAMDAN YANIT

Arda Turan bu sabah erken saatlerde Instagram’dan paylaşımda bulundu. Barcelona’da forma giyen yıldız futbolcu, 10 numaralı milli forma ve kaptanlık pazubandının olduğu fotoğrafı paylaştı! Arda’nın fotoğrafa not düşmemesi ise dikkat çekti…

Kaynak:Haber Kaynağı