ARDA TURAN'DAN ÇEK MAÇI ÖNCESİ ÇOK KONUŞULACAK GÖRÜNTÜLER

ARDA TURAN'DAN ÇEK MAÇI ÖNCESİ ÇOK KONUŞULACAK GÖRÜNTÜLER

İspanya maçının ardından sert eleştirilerin hedefi haline gelen Arda Turan'dan bu defa Çek maçı öncesi antrenmanda çok tartışılacak görüntüler ortaya çıktı. Bakın ne yaptı?

EURO 2016 Avrupa Şampiyonası'nda Milli Takım içerisindeki sorunlar gündemdeki yerini koruyorken kaptan Arda Turan'dan dikkat çeken bir hareket geldi.

BÜYÜK TEPKİ ALMIŞTI

İspanya Milli maçının ardından büyük tepki alan Arda Turan ve Fatih Terim'e Cumhurbaşkanı Erdoğan destek vermişti. Ancak Arda Turan takımda ki huzursuzluk söylentilerini boşa çıkartmak için verilmek istenen birlik beraberlik karesine girmeyerek iddiaları pekiştirdi. 

BASINA AÇIK ANTRENMAN

Milli Takım'ın yarınki Çek Cumhuriyeti maçı öncesi yaptığı akşam antrenmanı basına açık gerçekleştirildi. 

Son dönemdeki "takım içi kavga" haberlerine yanıt vermek adına da antrenman sırasında toplu bir aile fotoğrafı çektirildi. 

Ancak o fotoğraf çekimi esnasında Arda Turan'ın hareketleri dikkat çekti. Arda, eşofmanını giyer gibi yaparak takım arkadaşlarının arkasında kaldı ve fotoğraf karesine girmedi. 

FERMUARINI BİR TÜRLÜ ÇEKEMEDİ TİYATROSU

Çek Cumhuriyeti maçı için yapılan son antrenmanda toplu resim çekilirken, takım kaptanı Arda Turan, grubun en arkasına geçti, üzerindeki eşofmanın fermuarını bağlamamak için uzun bir uğraş sergiledi

Zaten 10 saniye sonra da fotoğraf çekimi bitti ve Arda resimde adete yer almadı..

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Kaynak:Haber Kaynağı