ARDA TURAN TRANSFERİNDE FLAŞ GELİŞME

ARDA TURAN TRANSFERİNDE FLAŞ GELİŞME

Arda'nın geri gönderilme opsiyonu kullanılmayacak

Barcelona kulübünde bu haftasonu yapılacak başkanlık seçimlerine katılan 4 adayda kazanmaları halinde Arda ile devam etme kararı alacaklarını açıkladı.

 

Böylece Arda'nın transferinde en büyük engel olan kazanan aday istediği taktirde 20 Temmuz tarihine kadar Arda'yı Atletico Madrid kulübüne tekrar satabilir maddesi geçerliliğini yetirmiş oldu. Barcelona'ya başkan olabilmek için yoğun bir seçim dönemine giren adaylar Katalan televizyonunun düzenlediği tartışma programına katıldılar. Hararetli atışmaların yaşandığı programın sunucusu " Başkan seçilmeniz halinde Arda Turan konusunda nasıl bir karar alacaksınız" sorusuna cevap verdiler. Başkan adayların tümü bu soruya " Arda kaliteli bir futbolcu ve takıma katkısı büyük olacaktır. 

Satılmasına karşıyız ve geri gönderilme maddesini kullanmayacağız" açıklaması yaptılar. Başkan adayları ayrıca Arda'nın bir başka takıma kiralık olarak verilmesini de istemediklerini belirttiler. 

Arda'nın transferini gerçekleştiren başkan adaylarından Bartomeu Arda transferinde ödenen miktara açıklık getirerek bonservis bedeli olarak Madrid kulübüne 41 milyon değil 34 milyon euro ödeme yaptıklarını söyledi. Arda'nın tamamen teknik heyetin raporu doğrultusunda transfer edildiklerini hatırlatan Bartomeu bu yıldız futbolcuya herkesin sahip çıkmasını istedi.

Kaynak:Haber Kaynağı