ARACININ CAMINDA BU YAZI İLE ADLİYEYE GİTTİ

ARACININ CAMINDA BU YAZI İLE ADLİYEYE GİTTİ

Gazetelerde hemen hergün bir eski eş cinayeti haberi gördüğümüz bu günlerde Hasan A. nın boşanma hikayesi sosyal medyada yer buldu.

BURSA'nın İznik İlçesi'nde, 5 ay evli kaldıktan sonra boşanma davası açan 26 yaşındaki Hasan A., adliye binasına aracının arkasına 'Boşanıyorum, çok mutluyum' yazdırdığı otomobille geldi. Gazetelerde hemen hergün bir eski eş cinayeti haberi gördüğümüz bu günlerde Hasan A. nın boşanma hikayesi sosyal medyada yer buldu. Sosyal medya kullanıcıları Hasan A.'nın aracının arkasına yazdırdığı "Boşanıyorum Mutluyum" yazılı fotoğrafını paylaşarak akla hayale gelmez espiriler ürettiler.

TİCARETLE UĞRAŞIYOR

İstanbul'da ticaretle uğraştığı belirtilen Hasan A., İznik'te tanıştığı 23 yaşındaki N.A. ile 5 ay önce evlendi. Evliliklerinde sorun yaşayan çift, boşanma davası açtı. Dava için İznik'e gelen Hasan A. bir çiçekçide otomobilini gelin arabası gibi süsleterek arkasına 'Boşanıyorum, çok mutluyum' yazdırdı. 

CAMINDA "BOŞANIYORUM MUTLUYUM "YAZAN ARAÇLA ADLİYEDE

Bu araçla adliyeye giden Hasan A. ile 5 ay evli kaldığı N.A. tek celsede boşandı. Aracı adliye bahçesinde gören vatandaşlar kendilerini gülmekten alamadılar. Hasan A, evliliğinde anlaşmazlığın ayrıntılarına girmezken, anlaşarak tek celsede boşnmanın gerçekleşmesi "Kadına Şiddette Hayır" diyenleri sevindirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı