ANTİFRİZ İÇEREK HAYATINA SON VERDİ

ANTİFRİZ İÇEREK HAYATINA SON VERDİ

BURSA’da sosyal medyada 'Önce hayaller ölür sonra insanlar' paylaşımında bulunan 35 yaşındaki Çağatay Öztürk...

BURSA’da sosyal medyada 'Önce hayaller ölür sonra insanlar' paylaşımında bulunan 35 yaşındaki Çağatay Öztürk, otomobillerin motor soğutma sisteminin donmaması için kullanılan antifriz içerek intihar etmek istedi. Çekirge Devlet Hastanesi’nde 23 gündür tedavi gören Öztürk, yapılan müdahaleye rağmen dün gece yaşamını yitirdi.

Merkez Osmangazi İlçesi Akpınar Mahallesi’nde tek başına yaşayan işsiz Çağatay Öztürk, geçen Şubat ayında antifriz içerek intihara teşebbüs etti. Kendisinden haber alamayan yakınları tarafından evde baygın olarak bulunan Çağatay Öztürk, Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Doktorların tüm müdahalelerine rağmen Çağatay Öztürk yaşama 23 gün direndikten sonra dün gece hayatını kaybetti. Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan incelemenin ardından Çağatay Öztürk’ün cesedi Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Çağatay Öztürk'ün intihara teşebbüs etmeden iki gün önce sosyal paylaşım sitesinde Shakespeare’a ait 'Önce hayaller ölür sonra insanlar' sözü ile Mehmet Ercan'ın Dudak Payım adlı kitabından, “Ben sana ölümlü olduğumu hatırlatıp duruyorum, sen benden zaman isteyip gidiyorsun. Hem zaman benim mi ki vereyim? Zaman verebilen biri olsam biraz da kendime alırdım. Yok, işte zamanımız falan. Tekrar söyleyeyim, ölümlüyüm ben ve sen bir ölümlüyü seviyorsun. Daha doğrusu seviyor musun onu da bilmiyorum ve konu tam olarak da bu. Yani beni sevip sevmediğin. Ölümlüyüm diye beni sevmemezlik eder misin?” bölümünü kopyaladığı dikkati çekti.

ANTİFRİZ İÇEREK HAYATINA SON VERDİ

Kaynak:Haber Kaynağı