ANTALYA'YI YASA BOĞAN ACI OLAY

ANTALYA'YI YASA BOĞAN ACI OLAY

Antalyalı ünlü Avukat ve Siyasetçi Hüseyin Tecim'in Mühendis kızı henüz 30 yaşında Ankara'da hayatını kaybetti

 

Doğru Yol Partisi'nin eski Antalya Merkez İlçe Başkanı Avukat Hüseyin Tecim'in kızı, Fizik Mühendisi ve Bilgisayar Yazılım Uzmanı Ceren Tecim, Ankara'daki evinde doğalgaz zehirlenmesi sonucu, 30 yaşında vefat etti.Antalya Ajans'tan Bünyamin Tokmak'ın haberine göre acı olay şöyle gelişti.

BİLGİSAYAR YAZILIMCISIYDI

Antalya'da Çakallıklı Anadolu Lisesi ile ardından Ortadoğu Teknik Üniversitesi'nden (ODTÜ) mezun olan ve bir süredir Hacetttepe Üniversitesi Teknoket'te Bilgisayar Yazılım Uzmanı olarak çalışan Ceren Tecim, mesai bitiminde eve geldikten sonra, evin mutfak bölümündeki kombiden sızan doğalgazdan zehirlendi. Koridorda yere düşen ve ağzından köpükler çıkan Ceren Tecim'in arkadaşları, kendisini merak ederek, 28 Şubat Pazar günü çilingir yardımıyla evin kapısını açtırdıklarında Ceren Tecim'in yerdeki cesediyle karşılaştı.

KOMBİ MUTFAKTA

Avukat Hüseyin Tecim Antalya Ajans'a yaptığı açıklamada, Ceren Tecim'in kiracı olarak oturduğu dairedeki kombinin mutfakta bulunduğunu, ev sahibinin mutfak balkonunu da kapattırdığını, bu yüzden kombiden sızan doğalgazın kızının zehirlenmesine yol açtığını söyledi. 

335187_10150656846657228_1541921273_o.jpg

ÖĞLEN ANTALYA'DA İKİNDİ KORKUTELİNDE CENAZE TÖRENİ DÜZENLENECEK

Ceren Tecim'in cenazesi, yarın (1 Mart 2016 Salı) Antalya Muratpaşa Camii'nde öğleyin, Korkuteli Merkez Camii'nde de ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından Korkuteli'de toprağa verilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı