ANTALYASPOR'DA BİR TRANSFER DAHA

ANTALYASPOR'DA BİR TRANSFER DAHA

ANTALYASPOR, Bursaspor'dan Ozan İpek ile anlaştı. Ozan İpek ile 1 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.Spor Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor, yaz dönemi transfer süresinin bitimine saatler kala 16'ncı transferini gerçekleştirdi....

ANTALYASPOR, Bursaspor'dan Ozan İpek ile anlaştı. Ozan İpek ile 1 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

1 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANDI

Spor Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor, yaz dönemi transfer süresinin bitimine saatler kala 16'ncı transferini gerçekleştirdi. Kırmızı beyazlı takım, Bursaspor'dan Ozan İpek ile anlaştı. Bursaspor'dan ilişiğini kesen Ozan İpek, Antalyaspor ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Antalyaspor Antrenörü Yusuf Şimşek'in ısrarla istediği Ozan İpek'in bu gece kente geleceği ve yarın öğle saatlerinde yapılacak törenin ardından takıma dahil olacağı belirtildi.

dha-afc9c3d933f2588d99323cb96ebe5efe-1-t.jpg


Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, "Transfer döneminin son saatlerinde başarılı kanat oyuncusu Ozan İpek'i kadromuza dahil ettik" dedi.

Kırmızı beyazlı takımın kadrosunda yer alan Hüseyin Atalay Fethiyespor'a, kaleci Hasan Demir Kemerspor 2003'e, Emre Torun'un ise Tokatspor'a transfer oldu. Kendilerine kulüp bulması istenen Lamine Diarra, Ahmet Aras, Erman Kılıç ve Koray Arslan'ın ise takımda kalacağı ve A2 takımda forma giyeceği belirtildi.

BURSASPOR'DAN OZAN İPEK'E TEŞEKKÜR

“Profesyonel futbolcu Ozan İpek ile yapılan görüşmeler neticesinde Bursaspor ile olan sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak feshedilmiştir.2008- 2009 sezonunun ikinci yarısından itibaren kulübümüzle sözleşme imzalayan ve 2009-2010 sezonunda elde ettiğimiz Süper Lig şampiyonluğunda büyük emeği olan Ozan İpek’e vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar dileriz.”

SEDAT BERİSHA

“Sezon başında transfer edilen Makedon oyuncu Sedat Berisha’nın sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak feshedilmiştir.”

ERTUĞRUL ERSOY

“Genç defans oyuncusu Ertuğrul Ersoy’un kulüp ile olan sözleşmesi 2 yıl daha uzatılmış ve futbolcu 2015-2016 sezonu için Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’a kiralanmıştır.”

Kaynak:Haber Kaynağı