ANTALYASPOR’A TARAFTAR SÜRPRİZİ

ANTALYASPOR’A TARAFTAR SÜRPRİZİ

Antrenmanı ziyaret eden Antalyaspor taraftarı, tezahüratlarıyla futbolculara destek verdi. Taraftar antrenör Yusuf Şimşek ile futbolculara baklava ikram etti

ANTALYASPOR Antrenörü Yusuf Şimşek, “Eskişehir maçında üç puan için oynayacağız” dedi. Fenerbahçe yenilgisi sonrası kırmızı beyazlı takımın 8 oyuncusunun yer almadığı ilk antrenmanını izleyen taraftarlar, Şimşek ve futbolcularına baklava ikram etti.

FENERBAHÇE MAÇI SONRASI İZİN YAPTI

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Antalyaspor, Eskişehirspor maçı hazırlıklarına başladı. Fenerbahçe maçı sonrası izin yapan kırmızı beyazlı takım, ilk antrenmanına 8 eksikle çıktı. Antrenmanda izinli Eto’o, Jean Makoun, sakat M’billa ile Emre Akbaba, A2 milli takımında yer alan Lokman ile Emrah ve ülkelerinin milli takımında forma giyen Lazarevic ile Kvesic yer almadı. Antrenör Yusuf Şimşek, antrenman öncesi futbolcularıyla sahada mini toplantı yaptı. Antrenmanda kırmızı beyazlı futbolcular, koşu, top kapma, pas çalışması ve çift kale maç yaptı. Antrenör Yusuf Şimşek’in de futbolcularıyla maç yaptığı antrenmanda Antalyaspor’un son transferi Ozan İpek ilk defa takımla çalıştı.

FENERBAHÇE MAÇINA BAKMIYORUZ

Antrenmanda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yusuf Şimşek, Fenerbahçe maçında puan kaybettikleri için üzgün olduklarını dile getirdi. Takımın kuvvet ile koşu anlamında sıkıntı yaşamadığını vurgulayan Şimşek, “Bundan sonraki maçlarda daha tempolu pozisyonlara giren Antalyaspor olacak. Artık Fenerbahçe maçına bakmıyoruz. Geriye sadece hatalarımızdan ders almak için bakıyoruz” diye konuştu.

3 PUAN İÇİN OYNAYACAĞIZ

Eskişehir maçında taraftara tribünü doldurup, takımı desteklemesini çağrısı yapan Şimşek, “Eskişehir maçında üç puan için oynayacağız. Evimizde taraftarımız önünde oynayacağız. Taraftarın da desteğiyle üç puan alıp, yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi. Şimşek, Guilherme’nin takımla ilk antrenmanını sonrası oynadığı Fenerbahçe maçında gol atmasının kendisini sevindirdiğini söyledi.

Antrenmanı ziyaret eden Antalyaspor taraftarı, tezahüratlarıyla futbolculara destek verdi. Taraftar antrenör Yusuf Şimşek ile futbolculara baklava ikram etti. Futbolcular ile taraftar fotoğraf çektirdi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı