ANTALYASPOR FENERBAHÇE MAÇINA BÖYLE HAZIRLANIYOR

ANTALYASPOR FENERBAHÇE MAÇINA BÖYLE HAZIRLANIYOR

Şimşek, “Fenerbahçe maçı zor olacak ama biz puan ve puanlar kazanıp Antalya’ya dönmek istiyoruz” dedi.

ANTALYASPOR Antrenörü Yusuf Şimşek, futbolculuk döneminde şampiyonluk yaşadığı Fenerbahçe’nin karşısına Antalyaspor’un teknik direktörü olarak çıkacağı için heyecanlı olduğunu söyledi.

PUANLAR KAZANIP DÖNMEK İSTİYORUZ

Şimşek, “Fenerbahçe maçı zor olacak ama biz puan ve puanlar kazanıp Antalya’ya dönmek istiyoruz” dedi.

YENİ KALECİ ANTRENMANDA

Spor Toto Süper Lig’de Antalyaspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başladı. Hasan Subaşı Tesisleri’nde akşam antrenmanı yapan kırmızı beyazlı takımda futbolcular iki grup halinde çalıştı. Gençlerbirliği maçında sahada ilk 11’de görev yapan Eto’o ve beraberindeki futbolcular yenilenme çalışması yaptı. Diğer gruptaki futbolcular da antrenör Yusuf Şimşek ile top kapma ve pas çalışması ardından da küçük sahada çift kale maç yaptı. Antalyaspor’un yeni transferi kaleci Raish M’bolhi’nin de katıldığı antrenmanda sakatlığı nedeniyle Chico yer almadı.

YENİ TRANSFERLER SEVİNDİRDİ

Antrenmanda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Şimşek, iki hafta üst üste galibiyet kazandıkları için mutlu olduğunu belirtti. Gençlerbirliği maçında desteğinden dolayı taraftara da teşekkür eden Şimşek, taraftar sayısının giderek artmasını temenni etti. Takımda güzel bir rekabet ortamı olduğunu vurgulayan Şimşek, yeni transferlerin oyuna girerek skoru etkilemesinin sevindirici olduğunu belirtti. Raish Mbolhi transferi sonrası kaleciler arasındaki rekabetin başarı getireceğini dile getiren Şimşek, Fornezzi’nin performansının çok iyi olduğunu söyledi.

PUAN VE PUANLAR KAZANMA HEDEFİ

Gençlerbirliği karşısında takımının performansından memnun olduğunu aktaran Şimşek, Medipol Başakşehir karşılaşmasında da Antalyasporlu futbolcuların 117 bin metre koştuğunu, geçen haftanın en çok koşan takımının Antalyaspor olduğunu vurguladı. Şimşek, ilerleyen haftalarda daha iyi futbol izlettireceklerini söyledi. Fenerbahçe maçına da değinen Şimşek, Türkiye liginin en büyük takımlarından birine karşı hazırlıklara başladıklarını anlattı. Antalyaspor’un her maça puan kazanma isteğiyle çıktığını kaydeden Şimşek, “Fenerbahçe maçı zor olacak ama biz puan ve puanlar kazanıp Antalya’ya dönmek istiyoruz” diye konuştu.

FENERBAHÇE HEYECANI

Fenerbahçe karşısında Antalyaspor’un teknik direktörü olarak çıkacağı için heyecanlı olduğunu anlatan Şimşek, şunları söyledi:

“Şu andan itibaren heyecanlanıyorum. Tabi ki zor olacak. 3.5 sene formasını giydiğim bir takım ama şu anda da doğup büyüdüğüm takımda da teknik direktörlük yapıyorum. Biz artık profesyoneliz, ekmek yediğimiz kulübe hizmet etmek zorundayız. Ben şu anda Antalyaspor’un başındayım ve uzun süre hizmet isterim.”

Antrenmana Antalyaspor taraftarı da ilgi gösterdi. Antrenman sonrası bazı taraftarlar Eto’o ile fotoğraf çektirip, forma imzalattı.

FOTOĞRAFLI

Kaynak:Haber Kaynağı