Antalyalı kardeşleri feci kaza ayırdı

Antalyalı kardeşleri feci kaza ayırdı

Antalya'da her giderek artan motosiklet kazalarına bir yenisi eklendi. Kazada motosiklette bulunan 2 kardeşten Emine Gülsüm Er hayatını kaybetti, diğeri yoğun bakımda tedavi görüyor.

Antalya'da her geçen gün giderek artan motosiklet kazalarına bir yenisi eklendi. Kazada motosiklette bulunan 2 kardeşin babası kaza sonrası tutulan tutanağa itiraz edeceğini söyledi.

BABASININ MOTORU İLE KARDEŞİ İLE GEZMEYE ÇIKTI

14 yaşındaki H.S. Er ile kardeşi 7 yaşındaki Emine Gülsüm Er'in bulunduğu motosiklet, kamyonetle çarpıştı. Kaza, 11 Haziran günü saat 11.50 sıralarında Kepez İlçesi Gaziler Mahallesi 280 Sokak'ta meydana geldi. Babası Bekir Er'e ait 07 EOF 92 plakalı motosikleti alan H.S. Er, arkasına kardeşi Emine Gülsüm'ü bindirip dolaşmaya çıktı. 
MAHALLEDE GEZİYORLARDI

Mahallede gezen kardeşlerin bulunduğu motosiklet, karşı yönden gelen İlyas Kaptan yönetimindeki 07 BKB 14 plakalı kamyonetle kafa kafaya çarpıştı. Ağır yaralanan kardeşlerden H.S. Er çağrılan ambulans ile Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, kız kardeşi Emine Gülsüm Er ise Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürüldü. 

Kamyonet sürücüsü İlyas Kaptan ise polisteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

EMİNE GÜLSÜM KURTARILAMADI

Yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan kardeşlerden Emine Gülsüm Er, dün gece kurtarılamadı. Adli Tıp Kurumu morgunda otopsisi yapılan Emine Gülsüm Er'in cesedi, toprağa verilmek üzere Gaziler Mahallesi'ne götürüldü. Bekir Er, kaza tutanaklarına itiraz edeceklerini söyledi. 

TUTANAK YANLI VE YANLIŞ

Er, "Kaza tutanağının da yanlış ve yanlı olduğunu düşünüyorum. Çünkü kamyonetin üzerinde 4 ton domates vardı. Kamyonet boş gibi işlem yapılmış" dedi.

Kaynak; Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA)- 

İlgili Haberler