ANTALYALI GENÇ ANNE NOT BIRAKIP İNTİHAR ETTİ

ANTALYALI GENÇ ANNE NOT BIRAKIP İNTİHAR ETTİ

ANTALYA'da 1 çocuk annesi genç kadın bu notu yazarak intihar etti.

ANTALYA'da 33 yaşındaki Nagihan Çoban, sosyal paylaşım sitesinde 'Yeniden büyüt beni anne' notunu paylaştıktan sonra hayatına son verdi.

KOMŞULAR İHBAR ETTİ

Olay, saat 17.00 sıralarında, Kepez İlçesi Fabrikalar Mahallesi 3007 Sokak üzerinde bulunan Şişli Apartmanı 2'nci katında meydana geldi. Evli ve 1 çocuk annesi Nagihan Çoban, dubleks dairelerinin merdiven boşluğuna kendini iple asarak hayatına son verdi. Kapı zilini çalan komşuları, uzun süre yanıt alamayınca durumu polise bildirdi. Çilingir tarafından kapının açılmasıyla içeri giren polis ekipleri, Çoban'ın cesediyle karşılaştı.

Sağlık ekiplerinin incelemesinin ardından Nagihan Çoban'ın cenazesi, Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

İNTİHAR ÖNCESİ PAYLAŞTIĞI NOT

Çoban'ın intihar etmeden önce sosyal paylaşım sitesinde yaptığı bir paylaşım dikkati çekti.

anigif2xx-001.gif

İÇ BURKAN MESAJ

Çoban paylaşımında, 'Yeniden büyüt beni anne. 

Anne, kocaman oldum bak. Acılarım büyüdü, dertlerim büyüdü. Hedeflerim, çıkmazlarım büyüdü. Hiç de güzel değilmiş büyümek.

Kimler kırdı kalbimi, kimler üzdü. Başa dönebilsem keşke. Sana emeklesem sadece. Şimdi yaşanmışlıklarımı, kalp kırıklıklarımı al ve yeniden büyüt beni anne. Ne olursun' yazılı not bıraktı.

 

Nagihan Çoban hesabından notun yanı sıra, Nazım Hikmet'in 'Yürekli bir kadının başı, yüreksiz bir erkeğin omzuna ağır gelir' dizelerini paylaştı.

Kaynak:Haber Kaynağı