ANTALYALI DİŞ HEKİMİ KADIN 5.KATTAN ATLADI

ANTALYALI DİŞ HEKİMİ KADIN 5.KATTAN ATLADI

Antalya’da 2 Çocuk Annesi Diş Hekimi, Balkondan Ölüme Atladı!

Antalya’da belirlenemeyen nedenle oturduğu apartmanın 5'inci katındaki dairesinin balkonundan atlayan diş hekimi 38 yaşındaki Özgür Özen, yaşamını yitirdi. İntihar eden Özgür Özen'in 2 yıl önce kendisi gibi diş hekimi olan eşinden ayrıldığı ve bir süredir bunalımda olduğu iddia edildi.

Muratpaşa İlçesi Şirinyalı Mahallesi Sinanoğlu Caddesi'ndeki 11 katlı apartmanın 5'inci katındaki dairede oturan 2 çocuk annesi diş hekimi Özgür Özen, dün saat 21.30 sıralarında, evinin balkonundan atladı.

Kendisine ait özel muayenehanesi bulunan Özgür Özen'in bahçeye düştüğünü görenler, yardıma koştu. Diş hekimi kadın için 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istendi. Çağrı üzerine olay yerine polis ve sağlık görevlileri sevk edildi.

Hastanede Öldü

Ağır yaralanan Özgür Özen, yapılan müdahaleden sonra ambulansla Medical Park Antalya Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücudunda çok sayıda kırık olan ve iç kanama geçirdiği tespit edilen Özgür Özen, durumunun ağırlaşması üzerine sevk edildiği Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde sabah saatlerinde yaşamını yitirdi.

Erkek Arkadaşının İfadesine Başvurdu

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Özgür Özen'in evinde ve düştüğü yerde inceleme yaptı. Polis, olay sırasında evde olduğu iddia edilen Özen'in bir erkek arkadaşının da bilgisine başvurdu.

"Kaza Yaptım" Dedi

Görgü tanıkları ise polise verdiği bilgide, Özgür Özen'in bahçeye düştükten sonra hemen yardımına koştuklarını anlattı. Kadının yerde hareket ettiğini, konuştuğunu ancak bilincinin yerinde olmadığını belirten çevredekiler, "Kendisiyle konuşarak uyanık tutmaya çalıştık. Bu sıra bize 'Arabayla kaza yaptım, ayaklarım ağrıyor' dedi. Sonrasında sağlık görevlileri gelerek müdahale etti" dedi.

Otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderilen Özen'in cenazesi, işlemlerin ardından yakınları tarafından alınarak Korkuteli İlçesi'nde toprağa verildi.

Özgür Özen'in 2 yıl önce kendisi gibi diş hekimi olan eşinden ayrıldığı, bir süredir bunalımda olduğu iddia edildi.

 

kaktushaber.com

İlgili Haberler